test

PRIJAVITE SE, SUTRA JE ZADNJI ROK! Ovogodišnja utrka 'Stazom deva' namijenjena je za pomoć malenoj Gogi

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Tradicionalni uspon 'Stazom deva' koji se održava povodom Dana Grada Dubrovnika i Dana branitelja, paniran je za subotu 4. prosinca od magistrale, serpentinama do Tvrđave Imperijal. Prihodi od utrke namijenjeni su za pomoć i liječenje malene Goge Knego, naše sugrađanke. 

Naziv utrke je „Stazom DEVA“, budući da su se devama nazivali dobrovoljci dostavljači potrepština do prve linije tokom Domovinskog rata. Utrka je bez vremenskog ograničenja pa se na utrku mogu prijaviti vrhunski trkači ali i rekreativci koji mogu prošetati do vrha.

Tehnički opis: Utrka je planinski „trail“ pri čemu natjecatelji kreću od magistrale (129 mnv) serpentinama do Muzeja Domovinskog rata Dubrovnik, tvrđava Imperijal (394 mnv) što čini trasu od 2 kilometra i 265 metra visinske razlike. Podloga je zemljana staza i makadam. Kreće se pojedinačno na kronometar s pauzom između natjecatelja od 30 sekundi. Pobjednici će biti proglašeni u ukupnoj kategoriji za muškarce i žene.


Prijave online do 26.11.2021 (limit 100 prijava), prijaviti se možete OVDJE

Uplate na račun Triatlon Kluba Dubrovnik (do 26.11.)


Podaci za uplatu: IBAN: HR7024070001100450601; opis plaćanja: "STAZOM DEVA -IME i PREZIME"; poziv na broj 00 - i vaš OIB; primatelj Triatlon Klub Dubrovnik
Kotizacija za ovu humanitarnu utrku - za malenu Gogu - je 120 HRK / 15 Eur. Uključuje: humanitarni prilog, organizaciju, mjerenje vremena, majcu, medalju i topli obrok (grah s mesom + vegan opcija).
Limit trkača: 100 osoba
Program događanja:
10:00 – 10:45 Preuzimanje startnih brojeva / na magistrali bus stanica
11:00 Start utrke
12:00 - 13:00 Ručak i proglašenje pobjednika

Utrka će se održati u skladu s općim i posebnim uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 Stožera civilne zaštite, te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. 

"Još danas i sutra traju  prijave za STAZOM DEVA, 70-tak trkača je prijavljeno, ima još mjesta! Uz prijavu do 26. studenog, trkači imaju ful startni paket na raspolaganju," poručuju organizatori. 

Popularni Članci