PRIJAVITE SE NA IZBOR! Postanite najljepša mama u Hrvatskoj

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Manifestacija Najljepša mama Hrvatske održava se i treću godinu zaredom te se pozivaju zainteresirane majke da se prijave na regionalni izbor za najljepšu mamu.

Pilot projekt započet 2016. pod vodstvom Maje Gnjidić ima za cilj pokazati ne samo ljepotu žene nego promovirati majku kao stup obitelji i društva. Gnjidić je na ideju došla nakon osvajanja titule Miss mamma Italiana in Crociera te je odlučila registrirati licencu pod nazivom Najljepša mama Hrvatske uvidjevši veliki potencijal ovakvog povezivanja majki na nacionalnoj razini. Izborom se pokazalo kako majke međusobno stvaraju prijateljstva koja se nastavljaju kroz život.


Regionalni izbor za najljepšu mamu Hrvatske ima i humanitarni karakter koji se prošle godine sastojao u blagdanskom uređenju dječjeg odjela Opće bolnice Šibenik, predstavom mađioničara Kaspera te donacijom igračaka i slatkiša djeci kojoj je to najpotrebnije. U programu su sudjelovale i sve kandidatkinje s izbora za Najljepšu mamu.


Manifestacija i ove godine nastavlja brigu o djeci jer, kako kažu, smatraju kako su djeca najveće blago svijeta, a posebno ona djeca koja za blagdane nisu u svojim domovima. Naglašavaju i važnost djelatnika OB Šibenik koji svoju profesionalnost, brigu i ljubav dijele upravo s potrebitom djecom.


Tako će se u kolovozu u Šibeniku organizirati četverosatna radionica s djecom iz Udruge Aurora, udrugom oboljelih od cerebralne paralize i ostalih tjelesnih invalida.


Natjecanje između ostalog ima i druge ciljeve, a to su: promidžba turizma, krajolika, kulture, običaja i tradicije pa je pokrenut i gastronomski projekt pod nazivom Food, art & wine koji se održao u dvorcu Bračak u Zagorju, zatim predstavljanje domaćih proizvoda i autohtonih sorti vina koje će se održati krajem kolovoza u Šibeniku. Podsjetimo da je prošlog kolovoza gost manifestacije bio skandinavski masterchef Peter Nordin koji je gradu Šibeniku poklonio recept pod nazivom Šibenski medaljon.


Izbor za najljepšu mamu će se održati u tri regije i to:


12. svibnja u Osijeku u TC Portanova gdje je rok za prijavu do 1. svibnja,

26. svibnja u Splitu u Hotelu Park, gdje je rok za prijavu do 15. svibnja

te naposljetku u Zagorju prvom polovicom lipnja na što se zainteresirane mame mogu prijaviti do 27. svibnja.


Šest najbolje ocijenjenih iz svakog regionalnog izbora odlaze u finale koje će se održati u Šibeniku 1. rujna 2018.

Pravilnik natjecanja te službenu prijavu možete dobiti kontaktom na e-mail adresu: n.mama.hrvatske@gmail.com. Organizatori također pozivaju sve zainteresirane sponzore da se jave na već spomenutu e-mail adresu ili na broj telefon 091/618 5777.

Popularni Članci