Učitaje prijašnje vijesti
Za male poduzetnike i obrtnike

Besplatna radionica 'Osnove financija i računovodstva za male poduzetnike'

Vlasnik ste tvrtke ili obrta, a ne snalazite se u svim financijskim, računovodstvenim i poreznim stavkama vašeg poslovanja? Za Vas smo u okviru Startup akademije organizirali trodnevnu radionicu pod nazivom „Osnove financija i računovodstva za male poduzetnike“ koja će se održati od 26. do 28. listopada 2020. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 14:00 sati. Predviđeno trajanje radionice je po 6h svaki dan.
RADOVI

Bez struje sutra će biti Vrbica, Štikovica, Dubravica, Veliki Žali i ulica u povijesnoj jezgri

Iz HEP-a su javili kako će sutra zbog radova biti pojedina naselja.
OBAVIJEST VODOVODA

Put za Pobrežje, Ulica za Belendinovo, Ulica od fontane, Malo selo i Ulica za Kontralovo bez vode

"Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži 21. listopada bez vode će biti Put za Pobrežje, Ulica za Belendinovo, Ulica od fontane, Malo selo i Ulica za Kontralovo u vremenu od 8.30 do 13.30 sati," stoji u obavijesti Vodovoda. 
PUKLA CIJEV

Ulica Bulet u Zatonu zatvorena zbog radova

"Zbog izvanrednih radova na popravku puknuća na vodoopskrbnoj mreži u Zatonu 21. listopada za sav promet će biti zatvorena Ulica Bulet, od ulaska s državne ceste D8 do izlaza, u vremenu od 9.00 do 14.00 sati," stoji u obavijesti Vodovoda. 
kazalište

Pogledajte Kolarinove 'Karaoke show' u Dubrovniku, a gostuju i u Kaštel Lukšiću

Zgode i nezgode sestara Senke i Branke i podstanara Teodora u predstavi "Karaoke show", autora Davora Špišića, u režiji Paola Tišljarića, možete pogledati ovog četvrtka 22. listopada u 20 sati u Kazalištu Marina Držića.
Mjesec hrvatske knjige

Predavanje Ivana Cikatića 'Zdravlje, prehrana, okoliš (što sve ne znamo?)'

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige koji  je ove godine posvećen planeti Zemlji, i povodom Europskog tjedna održivog razvoja 2020.  u suradnji DURA-e i Dubrovačkih knjižnica u petak 23. listopada 2020., održat će se predavanje prof. Ivana Cikatića ”Zdravlje, prehrana, okoliš (što sve ne znamo?)”. Ovo predavanje održat će se u Čitaonici Narodne knjižnice Grad s početkom u 18 sati.
OBAVIJEST

AKO STE IH KUPILI, NE KORISTITE IH! Teški metali pronađeni u lignjama

U proizvodu, Lignja Patagonica neočišćena, smrznuta, 500g, LOT 012921, najbolje upotrijebiti do 14.07.2021., utvrđena je povećana količina kadmija.
KONAVLE

Završena izrada strategije za osobe s invaliditetom za razdoblje 2021. – 2025.

Završen je rad na izradi nove strategije Općine Konavle koja je usmjerena na donošenje plana novih mjera i aktivnosti u svrhu izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom na području Konavala za narednih pet godina. 
izmjena voznog reda

ZBOG SNIMANJA FILMA Četvorka će dio nedjelje i cijeli ponedjeljak voziti drugačije

"Linija broj 4 Pile H. Palace će dana 18. listopada od 17:00 sati do 20:00 sati prometovati do Lapadskih dvora i tu će se okretati te čekati sljedeći polazak," objavijestili su iz Libertasa. 
DURA

Besplatna radionica 'Kako samostalno voditi paušalni obrt'

Dubrovačka razvojna agencija nastavlja sa Startup Akademijom.  U suradnji s tvrtkom „Adut“ organizira besplatnu radionicu “Kako samostalno voditi “paušalni” obrt” koja će se održati u četvrtak, 22. listopada 2020. g. u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 10:00 sati. Radionica traje 3h.
Zajednica tehničke kulture

Radionice robotike i programiranja bez ekrana u utorak u Centru za mlade Dubrovnik

U utorak 20. listopada u Centru za mlade Dubrovnik na adresi Obala pape Ivana Pavla II 44a (zgrada autobusnog kolodvora – ulaz s desne strane iza oslikanog zida) će se održati tri radionice robotike i programiranja bez ekrana.
DURA

Besplatna radionica 'Poduzetništvo u pop kulturi za mlade'

Ljubitelj ste popularne glazbe, filmova ili stripova? Strastveni ste kolekcionar ili gamer? Često snimate i objavljujete videozapise na svom YouTube kanalu ili pak želite postati Instagram influencer/ica? Popularna kultura nalazi se svugdje oko nas: u odjeći koju nosimo, glazbi koju slušamo, u našim hobijima ili načinima na koje komuniciramo. Znate li da osim izvora zabave i omiljenog hobija, pop kultura nudi i brojne mogućnosti za poduzetništvo?
RASPORED

IGRA NOVI FILM 'SOBA ŽELJA' Ovo su filmovi koje možete pogledati u Visiji

Dubrovački dnevnik u suradnji s Kinematografima Dubrovnik donose novi kino program. 
Učitaj još vijesti