test

Učitaje prijašnje vijesti
OBAVIJEST

Od ponedjeljka vrijedi novi plovidbeni red za Lokrum

Iz Javne ustanove Rezervat Lokrum obavijestili su o novom plovidbenom redu. 
CRVENI KRIŽ DUBROVNIK

UOČI DANA POLICIJE Akcija darivanja krvi u Villa Palmi

Crveni križ Dubrovnik poziva na 56. akciju darivanja krvi koja će se održati uoči Dana policije i njenog zaštitnika sv. Mihovila. 
narodna knjižnica grad

TAKO JE KAKO JE I STIJEPO OBAD Stijepo Mijović Kočan predstavlja dvije knjige

U organizaciji Dubrovačkih knjižnica, u utorak, 26. rujna  s početkom u 19 sati, održat će se predstavljanje dviju knjiga "Centameron: Tako je kako je", Stijepa Mijovića Kočana, i knjige "Stijepo Obad", suautorski rad Kočana i akademika Josipa Pečarića. 
NAJAVE

Završni koncert Stradun Classica premješten u Male braće

Završni koncert Stradun Classic festivala održat će se u subotu 23. kolovoza, no iako je bio planiran u Kneževu dvoru, bit će premješten u crkvu Male braće radi najave lošeg vremena.
OČUVANJE TRADICIJE

NE ZABORAVITE U nedjelju "Trganje" u Konavlima, aktivno sudjelujte u berbi i obradi grožđa

Jedanaesta po redu, manifestacija „Trganje“ održat će se u nedjelju, 24. rujna 2023. godine s početkom u 15:00 sati u vinogradu i kušaonici OPG Ivo Karaman, u Pridvorju.
DUBROVAČKI SIMFONIJSKI ORKESTAR

STRADUN CLASSIC FESTIVAL 'Iz novoga svijeta' u atriju Kneževa dvora

Iz novoga svijeta naziv je pretposljednjeg koncerta Stradun Classic festivala, a koji će se održati u petak, 22. rujna u atriju Kneževa dvora.
U KNEŽEVU DVORU

DANI EUROPSKE BAŠTINE Otvaranje izložbe “Časoslov sv. Vlaha iz 1723.: uz 300. obljetnicu rimskoga dopuštenja i tiskanja”

Izložbom “Časoslov sv. Vlaha iz 1723.: uz 300. obljetnicu rimskoga dopuštenja i tiskanja” koja će biti otvorena u ponedjeljak, 25. rujna 2023. u 18:30 sati u Kneževu dvoru, Dubrovački muzeji pridružit će se obilježavanju Dana europske baštine 2023. 
GRAD PRIJATELJ

DUBROVNIK PRVI NA REDU Vukovar Film Festival započinje ciklus gostovanja u drugim gradovima

Vukovar Film Festival koju se održava već 17 godina tijekom ljetnih mjeseci ove godine započinje ciklus gostovanja u drugim gradovima, a za prvo gostovanje odabran je Dubrovnik, s kojim je Vukovar grad prijatelj od 1993. godine.
Stradun Classic festival

VEČERAS 'ZA DORU' Koncert u povodu sto godina smrti znamenite hrvatske skladateljice

Večerašnjim koncertom u Kneževu dvoru nastavlja se 6. festival komorne glazbe Stradun Classic. Ovaj koncert nosi naziv „Za Doru“ uz posvetu Dori Pejačević, a u povodu 100 godina smrti znamenite hrvatske skladateljice. Na programu su tako djela spomenute skladateljice, Debussyja i Wagnera. Početak koncerta je u 21 sat.
MILAKOV DO

OBAVIJEST VOZAČIMA U srijedu se na nekoliko sati zatvara cesta na Pobrežju

U srijedu, 20. rujna 2023., radi asfaltiranja izravnavajućeg sloja na prometnici, od 09:00 do 14:00 sati zatvorit će se cesta Milakov do na Pobrežju. Riječ je o radovima koje Grad Dubrovnik provodi u okviru pojačanog održavanja prometnica, stoji u obavijesti Grada Dubrovnika. 
NEZAMJENJIV LIJEK

Crveni križ poziva na akciju darivanja krvi u Stonu

Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik poziva na 55. akciju darivanja krvi u Stonu. 
posljednje zbogom

ADIO MILO U utorak ispraćaj i sprovod glazbenoj legendi

U utorak je ispraćaj i sprovod pokojnog Mila Hrnića, glazbene legende koja zauvijek ostaje živjeti u sjećanjima i pjesmama. 
niz događaja

SLAVE 33 GODINE Evo što se sve planira za Tjedan Caritasa Dubrovačke biskupije

Tjedan Caritasa Dubrovačke biskupije bit će obilježen nizom događaja u tjednu od 18. do 24. rujna, a glavni događaj održat će na samu obljetnicu utemeljenja u nedjelju 24. rujna.
Učitaj još vijesti