Učitaje prijašnje vijesti
OBAVIJEST

OBAVIJEST POLICIJE Četvrtkom upravni poslovi u Orebiću

"Obavještavamo građane da će upravni poslovi Policijske postaje Ston imati uredovni dan u Orebiću i to četvrtkom od 9 do 14 sati počevši od 21. svibnja 2020. godine" - pišu iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
Prilika

ZANIMA VAS JESTE LI INTOLERANTNI NA HRANU? Saznajte u hotelu Petka idućeg tjedna!

Helena Zeman Mandić, vlasnica holističkog centra Virtus5 koja je završila školu energetske medicine i biorezonance, školu nutricionizma, edukaciju za licenciranog TRE terapeuta, specijalističko usavršavanje za Sensitiv Imago terapeuta, EFT terapeuta te školu za voditelja Sistemskih konstelacija u Dubrovniku  u srijedu i četvrtak, 27. i 28. svibnja će provoditi testiranja intolerancije na hranu.
VODOVOD

Slano sutra bez vode

Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži 18. svibnja bez vode će biti Slano u vremenu od 8.30 do 15.00 sati, obavijest je Vodovoda Dubrovnik.
VODOVOD

Bez vode dio Broca

Zbog sanacije puknuća vodoopskrbnog cjevovoda danas će bez vode biti Broce i istočni dio Supava do 19.00 sati, piše u obavijesti Vodovoda.
OBAVIJEST

Dio šetnice Nika i Meda Pucića sutra ujutro bez struje

"Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži, 14. svibnja bez struje bit će ulica Nika i Meda Pucića od kućnog broja 6 do 10, od 08:00 do 12:00 sati.  
LIJEPA VIJEST

PRIPREME U TIJEKU Doznali smo kad se otvara Gradska kavana (FOTO)

Gradska kavana otvara se u petak, kako je neslužbeno doznao Dubrovački dnevnik, što je dobra vijest za sve one koji je običavaju posjetiti i popiti omiljeni topli napitak. 
OBAVIJEST

Bez vode Zlatarska i Majkovska ulica

"zbog radova na vodoopskrbnoj mreži 13. svibnja bez vode će biti Zlatarska ulica (od palače Sponza do Buže) te Majkovska ulica (od Ulice generala Janka Bobetka do Radničke ulice) u vremenu od 8.30 do 13.00 sati," stoji u obavijesti Vodovoda Dubrovnik. 
OBAVIJEST

Privremeni prekidi rada kanalizacijskih crpnih stanica Pile, Batala i Libertas zbog radova

"Zbog završnih radova prespajanja armature unutar hidrotehničkog tunela uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Lapad 13. svibnja može doći do povremenih prekida rada kanalizacijskih crpnih stanica Pile, Batala i Libertas," izvijestili su iz Vodovoda Dubrovnik. 
OBAVIJEST

KUPANJE NA LOKRUMU Objavljeno kad će opet početi voziti brodovi

Javna ustanova Rezervat Lokrum od 16. svibnja ponovno otvara vrata za svoje posjetitelje, stoji u obavijesti Javne ustanove Rezervat Lokrum koju prenosimo u cijelosti. 
OBAVIJEST

Bez vode Brsalje i dio Ulice od Nuncijate

"Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži 8. svibnja bez vode će biti područje Brsalja te dio Ulice od Nuncijate (kućni brojevi 2, 4, 6, 8 i 10) u vremenu od 8.30 do 11.00 sati," stoji u obavijesti Vodovoda Dubrovnik. 
OBAVIJEST

Nacionalni park Mljet otvara svoja vrata od ponedjeljka, pripremili i promotivne cijene

Nacionalni park Mljet otvara svoja vrata za posjetitelje u ponedjeljak, 11. svibnja 2020. godine," obavijestili su iz Nacionalnog parka Mljet, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti. 
PET DO PODNE

AUTOBUSERI ORGANIZIRAJU MIRNI PROSVJED Nemojte se začuditi kad na ulici vidite 50 autobusa, minibuseva, kombija...

Udruga autobusera 'Ragusa bus' sutra će održati mirni prosvjed zbog nepovoljnih uvjeta uslijed epidemije Covida-19, a kako kažu, u prvom redu zbog nepovoljnih uvjeta leasing kuća. 
OBAVIJEST

Stanica za tehnički pregled u Čibači kreće s radom u punom radnom vremenu

Stanica za tehnički pregled vozila od 11. svibnja radi u punom radnom vremenu. 
Učitaj još vijesti