test

Učitaje prijašnje vijesti
nakon dvogodišnje stanke

ZBOR LIBERTAS PONOVNO NASTUPA Evo gdje i kada možete uživati u njihovom bogatom repertoaru

Zbor Libertas će nakon dvogodišnje stanke ponovno pjevati pred svojim sugrađanima i gostima Dubrovnika.
dugometražni prvijenac

Intimna drama 'Baci se na pod' premijero će biti prikazana u kinu Slavica uz gostovanje redateljice

Ljetno kino Slavica premijerno će prikazati film 'Baci se na pod', dugometražni prvijenac glumice Nine Violić koja će uz ostatak filmske ekipe gostovati u Dubrovniku 23. lipnja u 21 sat.Ova intimna drama prati posljednje trenutke zafrkancije, nježnosti i apsurda prije rastanka jedne obitelji. Dok se roditelji bave zamjeranjima i prebacivanjem krivnje, šestogodišnji sin svoj svijet gradi kroz igru.
KAZALIŠNA PREDSTAVA NA ENGLESKOM JEZIKU

GLUMCI SU STIGLI U GRAD! Pripreme za osmo izdanje Midsummer Scene festivala u punom su jeku

Nakon dvije godine, glumci Midsummer Scene festivala stigli su u Dubrovnik. Osmijesi na licima te veliko uzbuđenje najbolja su najava osmog izdanja jedinog hrvatskog kazališnog festivala na engleskom jeziku koji se održava od 21. lipnja do 5. srpnja.
u kneževom dvoru

Dubrovački simfonijski orkestar u čast maestru Pavlu Dešpalju

U petak, 17. lipnja u 21 sat u Kneževom dvoru održat će se koncert In memoriam Pavle Dešpalj.
Knjiga uživo – čitanjem protiv diskriminacije

Dubrovački srednjoškolci družit će se na književnoj večeri s Ivanom Bodrožić

U suradnji s Pomorsko-tehničkom školom Dubrovnik i u okviru projekta Knjiga uživo – čitanjem protiv diskriminacije u ponedjeljak, 20. lipnja s početkom u 19:30 u Saloči od zrcala održat će se književni susret srednjoškolaca i književnice Ivane Bodrožić.
HUMANO DJELO

DARUJTE KRV! Već ovog petka u bolnici možete spasiti nečiji život

Dubrovački Crveni križ vas poziva na akciju darivanja krvi, koja će se održati u petak,  17. lipnja, u Općoj bolnici Dubrovnik na odjelu za transfuziju od 08:00 do 12:00 sati.
'lipanjska rapsodija'

Stotinu djece i mladih plesača u ponedjeljak će zaplesati u ljetnom kinu Slavica

U prekrasnom ambijentu ljetnog Kina Slavica, u ponedjeljak, 13. lipnja 2022.g., s početkom u 20:00 sati, upriličiti će se plesna produkcija pod nazivom ''Lipanjska rapsodija'', u režiji Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik. 
Udruga slobodnih umjetnika Dubrovnik

Dan poezije u Saloči od zrcala u ponedjeljak

U suradnji s Dubrovačkim knjižnicama, Udruga slobodnih umjetnika Dubrovnik (USUD) s voditeljicom Anom Bašić održat će Dan poezije u ponedjeljak, 13. lipnja s početkom u 19 sati u Saloči od zrcala.
tridesetogodišnjakinja

Martina Žernovnik predstavit će autobiografsku knjigu 'Rupa bez dna'

Martina Žernovnik, tridesetogodišnja djevojka s Nuncijate je uspjela svoju životnu priču ukoričiti u knjigu pod naslovom „Rupa bez Dna“, a predstavit će je sutra, 9. lipnja u 19 sati u samostanu Sv. Klare.
Slikarski odjel UŠLS

Mladi umjetnici izlažu u čast Statuta

Otvorenje izložbe radova učenica i učenika Slikarskog odjela UŠLS „Statut 750“ održat će se u četvrtak u 19 sati u "Galeriji mladih" na Slikarskom odjelu Umjetničke škole, Ul. branitelja Dubrovnika 45 (ex Zarazni odjel).
Dubrovačko glazbeno proljeće

KONCERTNI TJEDAN UZ DSO Očekuje nas još nekoliko sjajnih koncerata

Dubrovačko glazbeno proljeće polako se približava kraju, no očekuje nas još nekoliko sjajnih koncerata dubrovačkih simfoničara.
ULAZNICE SU U PRODAJI

Damir Kedžo nastupa u Pridvorju: Volim nastupati u prostorima koji su spoj čovjeka i prirode

Akustičnim koncertom ispred čarobnog  Kneževog dvora u Konavlima, na terasi kušaonice Traversa, Damir će prirediti nezaboravno Mediteransko veče, ljubavi i dobre pjesme za sve goste u publici. 
OBAVIJEST

KONCERT IPAK BEZ BUČEVIĆA Orkestar obavijestio o promjeni programa koncerta

Na sutrašnjem koncertu nastupit će Dubrovački simfonijski orkestar uz solista Tonija Kursara te umjetničko vodstvo koncert majstorice Mirabai Weismehl Rosenfeld.
Učitaj još vijesti