test

Učitaje prijašnje vijesti
broj polaznika je ograničen

Uz radionicu DURA-e naučite kako napraviti dobar Facebook i Instagram oglas

Društvene mreže su odavno prerasle svoju primarnu svrhu i postale dio naših života. Facebook i Instagram već dugo nisu samo društvene mreže, već savršen alat za pronalazak i privlačenje novih korisnika i kupaca.
OBAVIJEST

Za vikend jednosmjerno donjom cestom od Mokošice prema Rožatu

U subotu, 18. ožujka od 14 do 22 sata i u nedjelju, 19. ožujka od 8 do 14 sati  uvest će se privremena regulacija prometa u Rožatu (donja cesta, uz rijeku) i to na način da će se uvesti režim prometa u jednom smjeru iz pravca Mokošice prema Rožatu (potez ulicama Na moru, Podumane, Donje Obuljeno, Na Rivi, Rožat Donji).
NADZOR

BUDITE NA OPREZU! Policija sutra izlazi na prometnice, ovo će posebno kontrolirati

U cilju povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama, odnosno preveniranja prometnih nesreća i njihovih posljedica, policijski službenici prometne policije će tijekom sutrašnjeg dana na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske pojačano nadzirati i sankcionirati prekršaje koji dovode do najtežih stradavanja tzv. „četiri ubojice u prometu“.
besplatni tečaj

'ŠAH S KARTAMA' Održite mozak oštrim i u Centru za mlade naučite igrati bridž!

Škola Bridža Dubrovnik održava trodnevnu školu bridža u Centru za mlade Dubrovnik
BROJ POLAZNIKA JE OGRANIČEN

PRIJAVITE SE NA BESPLATNU RADIONICU DURA-E Naučite osnove financija i računovodstva za male poduzetnike

Iz Dubrovačke razvojne agencije (DURA) su uputili poziv na radionicu pod nazivom „Osnove financija i računovodstva za male poduzetnike“ koja se održava u sklopu projekta Start-up akademija. Poziv prenosimo u cijelosti. 
ULAZNICE SU U PRODAJI

Kultni naslovi 'Velo misto' i 'Veliki Gatsby' te novi glazbeni programi na 74. Dubrovačkim ljetnim igrama

Na radost festivalske publike, u online prodaji od danas su i ulaznice za nove programe nadolazećih 74. Dubrovačkih ljetnih igara, dostupne za kupnju na mrežnim stranicama festivala www.dubrovnik-festival.hr te putem servisa www.ulaznice.hr. Osim za nove glazbene i plesne programe, u prodaji su ulaznice za najnoviju hit predstavu Velo misto zagrebačkog Kazališta Komedija, nastalu prema legendarnom djelu antologijskog autora Miljenka Smoje, koja je premijerno prikazana početkom ožujka u Zagrebu.
u petak

Pergolesijeva 'Stabat mater' u crkvi Male braće u Dubrovniku

Maestralno djelo Giovannija Battiste Pergolesija “Stabat mater” bit će izvedeno u petak 24. ožujka u 20 sati u jednom od najljepših dubrovačkih kulturnih spomenika, u crkvi Male braće.
važna tema

Prijavite se na edukativne radionice i predavanje o internetskim izazovima koji se isprepliću sa seksualnim uznemiravanjem

Obzirom na sve veći porast zlostavljanja djece kao rezultat razvoja novih oblika zlostavljanja s razvojem tehnoloških komunikacijskih dostignuća,  Centar za sigurniji Internet sa Zajednicom tehničke kulture Grada Dubrovnika organizira radionice za učenike osnovnih i srednjih škola te predavanje za roditelje i stručnjake, u Centru za mlade Dubrovnik 21. i 23. ožujka. 
ne propustite!

POPULARNI ZNANSTVENICI DOLAZE U DUBROVNIK Održat će tribinu i provoditi eksperimente s učenicima i studentima

Biskupijska klasična gimnazija Ruđera Boškovića i Udruga za promicanje prirodnih znanosti u suradnji s Dubrovačkom baštinom d.o.o. održat će u četvrtak, 16. ožujka u 18:30 u 5. lađi Lazareta javnu tribinu pod naslovom „Zašto, Što i Ooo“. 
U STUDENTSKOM DOMU

Udruga Franak poziva Dubrovčane: Dođite na tribinu i informirajte se o slučaju franak!

Udruga Franak poziva sve korisnike kredita u valuti švicarski franak da dođu na javnu Tribinu u Dubrovnik i informiraju se o svemu što ih zanima o tzv. slučaju franak.
ULAZ JE BESPLATAN

MEDITERANSKI SAJAM STIŽE U DUBROVNIK Očekuju vas bogata ponuda, gastro show, zabava, a mi imamo detaljan program

Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva, održat će se po 21. put, a trajat će od 15. do 19. ožujka u hotelu Rixos Premium Dubrovnik. I ovaj put sve zainsteresirane očekuje bogata sajamska i zabavna ponuda uz gastro show poznatih kuhara od Italije do Turske. Ulaz na sajam je besplatan, a program možete pogledati u nastavku. 
zanimljivo

Predavanje "Žene na europskim sveučilištima od sredine 17. stoljeća do kraja 1800. godine" u srijedu u Lazaretima

Predavanje Monike Grdiša Asić "Žene na europskim sveučilištima od sredine 17. stoljeća do kraja 1800. godine" održat će se u srijedu, 15. ožujka u 19 sati u Lazaretima (5. lađa).
omiljeni svetac

Don Mijo Grozdanić prvim utorkom otvara pobožnost sv. Antunu u Mihajlu

U utorak 14. veljače 2023. godine započinje pobožnost 13 utoraka sv. Antunu, omiljenom svecu mnogobrojnih vjernika u našoj biskupiji i diljem svijeta.
Učitaj još vijesti