NEMA PREPREKE ZA NAJBOLJU ZABAVU Ne propustite finale ljetne sezone u Revelinu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dino Avdić/Revelin CC
Veliko finale ljetne sezone u Revelinu zakazano je za nadolazeći vikend, 6. i 7. listopada. Odličan glazbeni program, uz spektakularne vizualne efekte, samo je dio svega onog što možete očekivati u petak i subotu u klubu Revelin.

Sigurno ste od nekoga već saznali da se ovaj vikend sprema veliko finale ljetne sezone u Revelina uz dva dana zabave, plesa i odlične glazbe. Na vama je samo da se pokrenete i na pravi način ispratite ljeto koje je za nama, poručuju iz Revelina.

U petak, 6. listopada, se spremite na glazbena iznenađenja dobro poznatih DJ-eva, Freemasons i The Shapeshifters. 

U subotu, domaće boje branit će DJ Speed i DJ Time Jack, odličan duo koji je ove sezone osvojio veći dio naše obale, a sada se vraća na svoje stalno mjesto svirki.

Hrvatski DJ i producent koji je već stekao bogatu inozemnu karijeru, Kosta Radman, zasvirat će u subotu u klubu Revelin. Njegovi glazbeni setovi kvalitetom nadilaze naše prostore, što mu je omogućilo gostovanja na poznatim festivalima elektronske glazbe, kao i brojna gostovanja i svirke ovog ljeta.

Svoje mjesto osigurajte na vrijeme, za petak nabavite besplatne ulaznice u uredu Revelina, čiji broj je ograničen, a u subotu je svima omogućen besplatan ulaz, stoga nema prepreke da se ovaj vikend provedete najbolje do sada.  

Popularni Članci