NE PROPUSTITE ĐIR S MARINOM DRŽIĆEM Tijekom studenog organiziraju se besplatna vođenja Gradom u čast velikom komediografu (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dom Marina Držića
U 2017. godini Dom Marina Držića nizom raznovrsnih programa obilježava 450 godina smrti našeg najvećeg hrvatskog komediografa Marina Držića (1567. - 2017.) kojima žele ukazati na činjenicu kako je to jedinstvena prilika kako bi se u potpunosti ispunila vizija i misija ove ustanove u kulturi Grada Dubrovnika te omogućilo svakom posjetitelju što bolji uvid u živopisnu biografiju hrvatskog književnika Marina Držića i predočio život renesansnog Dubrovnika. 

U obljetničkoj godini Dom Marina Držića za naše drage sugrađane nastavlja s besplatnim tematskim vođenjem Gradom "Đir s Marinom Držićem” u koji će Vas povesti licencirana vodičica Marina Missoni Barišić tijekom kojeg se obilaze mjesta povezana s likom i djelom Marina Držića. Na kraju vođenja posjećuje se Dom Marina Držića.

Prvo tematsko vođenje je u subotu, 4. 11. u 10 sati a okupljanje i početak tematske ture je pokraj Orlandovog stupa, a završetak u Domu Marina Držića. Sljedeći termini su u četvrtak, 9. 11 u 17 sati, subota, 11. 11 u 10 sati, u četvrtak, 16. 11 u 17 sati i u subotu 18. 11. u 10 sati. Tematska vođenja su u potpunosti besplatna.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na jedan od ponuđenih termina na e-mail: ravnatelj@muzej-marindrzic.eu .

Broj mjesta je ograničen na 15 sudionika po vođenju. 

Popularni Članci