Ovo su najbolja radna mjesta na području Dubrovačko-neretvanske županije

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.  

Plankton Trade d.o.o traži Radnika na ribogojilištu (m/ž). Nisu potrebne posebne kvalifikacije osim da je kandidat prije svega psihički i fizički zdrav, vrijedan, pošten i odgovoran, nekažnjavan i da može obavljati poslove u timu. Nudi se visoka plaća. Prijavite se putem brze prijave!

Rabalux Rasvjeta d.o.o. zapošljava na poziciji Prodajni predstavnik (m/ž). Idealnog kandidata karakterizira proaktivan i profesionalan pristup, orijentiranost na rezultat, inicijativa, sposobnost slušanja i pregovaranja te timski rad i samostalnost. Ukoliko ste se prepoznali u navedenim osobinama a posjedujete SSS/VŠS/VSS stupanj obrazovanja prijavite se ovdje!

Roadster j.d.o.o. traži  Automehaničara (m/ž). Nude se odlični uvjeti i stalno zaposlenje kao i mogućnost stana. Lokacija rada su Konavle, Dubrovnik. Prijavite se odmah!

Star Turist d.o.o. zapošljava na poziciji  Recepcioner (m/ž). Za rad u kampu Lando resort 4* na otoku Rabu, traži se vedra, ljubazna, izrazito komunikativna, snalažljiva i strpljiva osobu. Obavezno je znanje engleskog jezika, poželjno znanje njemačkog jezika, treći strani jezik prednost (talijanski, francuski). Prijavite se ovdje!

ElektroMehanik Systeme d.o.o. zapošljava na poziciji Elektroinstalater (m/ž). Potrebno je minimalno 2 godine rada na istom ili sličnom poslu te vozačka dozvola B kategorije.  Smještaj i prijevoz (od sjedišta firme) su plaćeni u cijelosti. Očekuje vas rad u dinamičnoj radnoj okolini, redovita i stimultativna primanja, mogućnost napretka i stalnog zaposlenja. Prijavite se brzom prijavom!

Popularni Članci