PRIJAVITE SE! Dubrovački jezični centar Queen Mary otvara upise

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovnik Language School Queen Mary vrši upise za tečaj stranih jezika. Prijaviti se možete već od petka 18. lipnja.

„Roditelji, još uvijek možete ovu školsku godinu pretvoriti u jednu uspješnu školsku godinu za vašu djecu“ poručuje Tomislav Petrović, jedan od direktora i osnivač škole jezika u Dubrovniku. Studije su pokazale kako intenzivan tečaj jezika ima izuzetno pozitivan utjecaj na razvoj mlade osobe, ponajviše kada je tečaj engleskog ili njemačkog dobro osmišljen i kada su profesori koji predaju izvorni govornici. Roditelji koji su to prepoznali i koji šalju svoju djecu na tečajeve jezika su u velikoj prednosti, jer ulaganje u naše mlade je ulaganje u našu sretnu budućnost," naglašava Petrović.

"Dubrovački jezični centar, poznatiji i pod imenom Dubrovnik Language School Queen Mary već godinama ljeti angažira profesore iz Amerike i Njemačke. Profesori su Amerikanci koji žive u Dubrovniku," objašnjava profesorica Shawna te dodaje kako su svi profesori izvorni govornici s vrhunskim diplomama i velikim iskustvom.

"Nudimo tečajeve engleskog jezika za djecu i mlade na razinama A1, A2, B1 i B2. A1 je razina početnika, A2 je osnovna razina, B1 je srednja razina dok B2 razina podrazumijeva naprednu razinu," objašnjava profesorica Tijana.

Termini održavanja je 19.07. – 30.07.2021. i 02.08. – 13.08.2021. Za djecu iz Dubrovnika nudi se posebna cijena od samo 1.600 kuna za intenzivan tečaj engleskog ili njemačkog u trajanju od dva tjedna! Od ponedjeljka do petka od 9 do 13 sati neka vaša djeca provedu kvalitetno vrijeme uz učenje jezika na zabavan način.

„Zašto bi nas roditelji slali u Englesku ili Ameriku na tečaj jezika? Naše more je puno toplije,“ smiju se Ana i Laura, redovite polaznice jezičnih tečajeva i sportskih radionica unutar dubrovačke škole jezika „Queen Mary“ na Ilinoj glavici.

WWW.DUBROVNIK-LANGUAGE-SCHOOL.COM

www.youtube.com „Dubrovnik Language School“

Upite i prijavnice na: tomislav@dubrovnik-language-school.com ili na link https://dubrovnik-language-school.com/hr/skola-jezika/prijavite-se-za-tecaj

Volantina 1, 20000 Dubrovnik,

Kontakt: 095 746 2979

Volantina 1, 20000 Dubrovnik, Tel.: 095-7462979

Popularni Članci