MTV Filip Dizdar uz S.A.R.S. i Frenkieja nominiran za najboljeg regionalonog izvođača

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: MTV
MTV je objavio imena pet izvođača iz regiji koji će se natjecati za nagradu Best Adria Act na ovogodišnjoj dodjeli europskih MTV nagrada (EMA – Europe Music Awards), koja se ove godine održava 11. studenog u Amsterdamu, Nizozemska.

'Nominacija za MTV Adria Act me je razveselila jer jako vjerujem u muziku koju radim i drago mi je što imam podršku MTV-a da se i dalje bavim onim što volim. Ovim putem pozivam sve ljude koji prate moj rad, a i ostale koji će možda tek početi, da mi daju svoj glas. Hvala vam puno i veliki pozdrav iz Zagreba', rekao je Filip Dizdar koji će se kao jedini glazbenik iz Hrvatske natjecati za naslov 'Best Adria Act'.

Izvođači nominirani u kategoriji Best Adria Act su:


Frenkie
Filip Dizdar
Katja Šulc
S.A.R.S.
Svi na pod!


Bosnu i Hercegovinu predstavlja reper Frenkie. Zahvaljujući suradnji s Edom Maajkom, ali i hrvatskom izdavaču (Menart), Frenkie je jako popularan u Hrvatskoj. -'Prošlo je skoro godinu dana od kako je izašao moj zadnji album Troyanac tako da mi ova nominacija dolazi kao šlag na kraju. Jako sam sretan kako je album prošao, odlične kritike, odličan feedback publike pa i ova nominacija govore da je ovo moj najbolji album do sada. Imali smo sedam video spotova od kojih su skoro svi bili prvom mjestu Domaćice, hrpu svirki, festivala i gostovanja, a najzaslužniji za sve to su naši slušaoci i prijatelji koji nas prate i podržavaju svo ovo vrijeme. Zato im želim reći jedno veliko hvala i još jednom pozvati da nam daju glas i podrže na ovom glasanju FmJam država!', poručio je Frenkie.

Beogradski bend S.A.R.S. u Hrvatskoj godinama uživa iznimnu popularnost, a u Dubrovniku smo ih mogli vidjeti 2012., kada su nastupili na Parku Orsula. -'Drago nam je da smo po drugi put nominirani za MTV nagradu. Nadamo se da ćemo pobjediti. Ova nominacija je samo potvrda onoga što vidimo na našim koncertima širom regije, a to je da priča S.A.R.S. raste iz dana u dan. Pozvao bih sve fanove S.A.R.S.-a da glasaju za nas i da nam omoguće da odemo u Amsterdam!', rekao je Žarko iz S.A.R.S.-a.

Glasanje za Best Adria Act na adresi www.mtvema.com traje sve do 24. listopada u ponoć, kada ćemo dobiti pobjednika.