Splićanka iznenađena odlukom: Odrekao se stana za najam, a neznanac im je financijski pomogao

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Priča o navodnom potezu nepoznatog muškarca u Splitu preplavila je društvene mreže, a prenosi je i Dalmatinski portal.

"Ovo moran podiliti s Vama, pogotovo za nas koje smo samohrane majke/očevi i svi mi koji imamo mališane i tražimo malo gnijezdo za naše piliće... Ostala san nedavno iznenada sama s djetetom i krenila sam tražiti nam stan. Osim ovih velikih nenormalnih cijena stalno su me i odbijali uz riječi da ima malo dijete i da će im uništiti stan", započela je Splićanka svoju priču te dodala da je zatim za ponedjeljak dogovorila razgovor s "normalnim najmodavcem".

"Rekao je da postoji još jedna osoba koja je zainteresirana za stan, pa kako se dogovorimo. Nakon razgledavanja stana sjeli smo u kafić, nas četvero, ja i moj mali pilić te najmodavac i momak koji je doša poslije", prisjetila se te naglasila da je "najmodavcu bilo svejedno tko će u stan". Točnije, rekao je njoj i drugom zainteresiranom da se dogovore.

"Čim je najmodavac to rekao, momak je samo pogleda u mene i i moga pilića, izvadio kuvertu u kojoj je već pripremio novac za polog i prvi mjesec najma i dao najmodavcu da je to kuverta za mene i dite. Pitala samo ga zašto i govorila da ne treba, a on je rekao da zna kako je to kad se nema, da dijete podignen na noge da će se on snaći", tvrdi Splićanka.

"Ostala san u šoku i suzama, kao najmodavac. Ipak judi moji ima jako mali, ali veliki judi. Kad se najmanje nadaš, pojave se", dodala je i zamolila da "ako netko zna dečka, da mu javi da mu je do neba zahvalna", dodaje.

Popularni Članci