'

Samohrani otac u teškoj borbi za život najmlađeg sina

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Nakon što je Zoranu Marčeti iz Lignja koji s četvero djece živi u stančiću od 45 kvadrata umrla žena, sin Erik (10) obolio je od tumora na mozgu te su uslijedile operacije i skupo liječenje – dječak je zbog četiri moždana udara završio u kolicima koja ne stanu u stari automobil kojim ga tata mora voziti na kemoterapiju.

Desetogodišnji Erik Marčeta dječak je koji se do prije nešto više od godine dana bezbrižno igrao u dvorištu s prijateljima. Nije ni slutio da će mu se život preko noći izmijeniti, baš kao i njegovoj višečlanoj obitelji. Na čelu ove obitelji je Zoran Marčeta, samohrani otac četvero djece koji s njima živi u stanu od 45 kvadrata u Lignju iznad Lovrana.

Prije tri i pol godine umrla mu je žena, a potom je uslijedio novi šok – saznao je da mu najmlađi sin Erik ima tumor na mozgu. Službena dijagnoza ove bolesti glasi zloćudna novotvorina temporalnog režnja Pleomorfni ksantoastrocitom. 

Ovu tužnu priču objavio je Novi list na svom portalu, a Dubrovački dnevnik Vas poziva da još jednom otvorite svoja srca i svi zajedno pomognemo ovom malom anđelu.

Kao što je cijela Hrvatska pokazala svoju veličinu u slučaju male Nore, pokažimo je još jednom i pomozimo svi zajedno ovom samohranom ocu, koji je zaposlen u „3. Maju“, ali je na bolovanju od trenutka kada mu je sin završio na prvoj operaciji.

Možete li se danas odreći nekog »sitnog užitka« kako biste mogli pružiti ruku obitelji kojoj je to svakako potrebno? Ako je odgovor potvrdan te se želite uključiti u humanitarnu akciju koju su pokrenuli dobri susjedi ove obitelji, točnije Nela Medakov iz Tuliševice koja je najavila i mogućnost organizacije humanitarnog koncerta, odnosno rado biste pomogli u ovoj borbi za bolji život dječaka Erika iz Lovrana, to možete učiniti uplatama net bankingom. Postupak za uplatu na račun Zoran (Erik) Marčeta je sljedeći: broj banke 2402006 – 1031262160, model 05, poziv na broj 804025002 – 8702086074 .  Također, ukoliko netko želi stupiti u kontakt s tatom Zoranom Marčetom, njegov je broj 095/5691764.

Izvor: novilist.hr

Popularni Članci