test

Propucan avion Croatia Airlinesa na letu Zagreb-Sarajevo?

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Armin Durgut/PIXSELL
Avion Croatia Airlinesa koji je sinoć iz Zagreba sletio na pistu Međunarodnog aerodroma u Sarajevu ima oštećenja za koja se pretpostavlja da su nastala iz vatrenog oružja,

Pilot koji je upravljao avionom po dolasku na sarajevsku pistu je prijavio oštećenja na trupu aviona, a prema prvim neslužbenim informacijama, oštećenja su nastala pucnjevima iz vatrenog oružja, doznaje Klix.ba.

Pilot koji je upravljao avionom po dolasku na sarajevsku pistu je prijavio oštećenja na trupu aviona, a prema prvim neslužbenim informacijama, oštećenja su nastala pucnjevima iz vatrenog oružja.

O slučaju je obaviješteno Tužiteljstvo BiH, a očevid na pisti sarajevskog aerodroma je u tijeku.

"Nakon zaprimljene informacije, da je redovnom kontrolom aviona na aerodromu Sarajevo, koji je stigao letom iz Zagreba, na trupu letjelice uočeno oštećenje za koje postoji mogućnost da je naneseno zrnom iz vatrenog oružja, dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH zatražio je provođenje očevida, koje će provesti ekipa za očevid, uz prisustvo dužnosnika Direkcije za civilno zrakoplovstvo BiH", priopćeno je.

Iz tužiteljstva su rekli da sigurnost putnika tijekom leta nije bila ugrožena, a detaljnim pregledom utvrdit će se način oštećenja kao i sigurnost aviona za daljnju zračnu plovidbu.

Za sada nije poznato gdje je avion oštećen i kako je uopće došlo do ovog incidenta.

Popularni Članci