POMOZITE, AKO MOŽETE Humanitarna udruga skuplja božićne poklone za siromašnu djecu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Humanitarna udruga Dobra volja prikuplja donacije za božićne poklone potrebitoj djeci, posebno slatkiše

Humanitarna udruga Dobra volja prikuplja božićne poklone koje će podijeliti potrebitima, ponajviše djeci u cijeloj Hrvatskoj tijekom prosinca. Za sada se skupljaju pokloni za 89 djece, koje će im uručiti dva Djeda Mraza iz udruge. Prošle godine akcija je pokrenuta prvi put, a pošto se pokazala vrlo uspješnom, ove je godine dobila nastavak (fotografije od prošle godine u fotogaleriji).

-Prvi poklončići su stigli. Sutra nastavljamo s preuzimanjem.  Ajme kako će limači biti sretni. I mi smo. Imate viška slatkiša, pošaljite, da im napunimo vrećice. U planu nam je obići i jedan starački dom i njih razveseliti. Naše bakice i dede sa Djedom Božićnjakom, pa ako imate viška slatkiša, kave, šampona, pjenu za brijanje, nešto šta bi njima mogli staviti u vrećice, slobodno pošaljite. Samo, ovo je jedan jedini dan kada vas molimo da stvarčice budu nove. Bez obzira je li se radi o igračkama, čarapama... Sve će dobro doći.Ako se aktiviramo svi po malo i bit će za sve – pišu na svojim Facebook stranicama članovi udruge.

Za one kojima je lakše uplatiti koju kunu, umjesto poslati donaciju, možete to učiniti na račun udruge s naznakom donacija.

Slobodno podijelite post i pozovite prijatelje, brata sestru da se uključe. Ne možemo pomicati brda, ali zajedno možemo puno toga. Nemojte razmišljati ,ako će ona, ne moram ja, ako si u mogućnosti, mogla bi i ti , jer da nema vas, ta dječica ne bi dobila nove čizmice, cipelice, slatkiše... U firmi gdje je 10 zaposlenih zamislite 10 firmi i svatko kupi po čokoladu i smoki, ajme 100 čokoladi i 100 smokića, ali nažalost najiskrenije bez dobre veze nema ni donatora, zato sam ja i više nego zahvalna "malim" ljudima kojima je najteže jer baš ti ljudi odvajaju od svoje za naše obitelji.
Potrebna je samo DOBRA VOLJA – stoji na stranicama Dobre volje.


Žiro račun za uplatu donacija:
Erste&Steiermarkische bank d.d.
IBAN: HR0524020061100787075
Swift broj ESBCHR22
Adresa za slanje paketa HU Dobra volja Varazdinska 1, pp62 10360 Sesvete
ili Tisak terminal Sesvete br tiska:900960 10360 Sesvete

E-mail: udrugadobravolja@gmail.com

Popularni Članci