NAJELITNIJA HRVATSKA JEDINICA I oni su branili Dubrovnik kad je bilo najteže (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: YouTube
ATJ Lučko uz Dan policije, obilježio je i 30 godina od osnutka. Tim je povodom objavljen video o članovima Antiterorističke jedinice Lučko.

"Još donedavno sam vodio sasvim uobičajen život. Život u kojem je gledati vijesti značilo slušati o terorizmu, otmicama i teškim kriminalnim radnjama. Odlučio sam se na promjenu", navodi se u videu.

"Danas sam dio elite u kojoj je najvažniji onaj prvi do tebe i čija je misija stvoriti i održati osjećaj sigurnosti za svakog građanina. Naš poziv nema radnog vremena i zato grad može mirno spavati jer mi bdijemo nad njim", poručili su iz ATJ Lučkog.

Kako su naveli u opisu videa, video je snimljen uz podršku Kate Zadro, majke poginulog pripadnika ATJ Lučko Roberta Zadre, Ecija Kocijančića, Adrijana Ukušića, umirovljenog pripadnika ATJ Lučko Bože Krajine, obitelji Ćorić, Andrije Jarka.

Zahvalili su se i PU Vukovarsko-srijemskoj, PU Istarskoj, PU Dubrovačko-neretvanskoj, PU Zagrebačkoj te Zapovjedništvu specijalne policije i svim pripadnicima ATJ Lučko, kao i gradovima Vukovaru, Iloku, Puli, Dubrovniku i Zagrebu.

Popularni Članci