test

POČELO JE DIVLJANJE NA PELJEŠKOM MOSTU Pogledajte kako vozi motorist u noći (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Video snimka nastala u noći na Pelješkom mostu, prikazuje divljanje motorista koji vozi na zadnjoj gumi, dok ga osoba na drugom motociklu snima. 

Podsjetimo, Pelješki most u oba smjera ima po dvije trake, od kojih je jedna zaustavna, a lijeva traka namijenjena je za vožnju. 

Ovisno o danu, broj vozila koja prođu preko mosta kreće se od 12 do 16 tisuća, što govori dovoljno o gustoći prometa koji je već u prvim danima evidentan na Pelješkom mostu, dok se promet kroz Neum višestruko smanjio. 

U prvim danima nakon otvaranja, most su okupirali pješaci koji su željeli izbliza doživljeti tu arhitektonsku ljepotu, unatoč upozorenjima Hrvatskih cesta kako je promet mostom dozvoljen jedino i isključivo motornim vozilima, i to onima koji mogu postići minimalnu brzinu od 60 kilometara na sat. Ipak, apeli policije i HC-a urodili su plodom, pješaci više ne šetaju preko mosta, no posljednjih dana sve je više snimki vozača koji krše prometne propise. Jedna od takvih je i ova muškarca koji vozi motocikl na zadnjoj gumi, dok ga druga osoba snima, također vozeći motocikl. 

Popularni Članci