'ON JE PROMAŠIO KUĆU' Majka ubijene djevojke s malog Lošinja ubojicu nikad nije vidjela

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Kovacic/PIXSELL
U Malom Lošinju u jutarnjim satima ubijena je 16-godišnja djevojka koja je stradala sasvim slučajno. Muškarac za kojeg se sumnja da je počinio ubojstvo, došao je u zgradu obračunati sa svojom bivšom partnericom. Djevojka i njezina majka navodno su se sasvim slučajno našle na hodniku dok je on krenuo prema trećoj osobi, njegovoj bivšoj djevojci.

Što da Vam kažem, mi smo zapravo kolateralne žrtve. Naprosto smo se našle na krivom mjestu u krivo vrijeme. Ja i moje dijete tog čovjeka nikad prije, a ni njegovu bivšu partnericu nikad nismo vidjeli. On je naprosto "fulao" kuću. On je uletio u naše dvorište. Bio je mrkli mrak.

Prvo je napao mene, a onda je moja kći izletila. Ja sam se pokušala obraniti, ali nisam mogla. Onda je napao nju, pa opet mene. Ništa nisam vidjela - ispričala je L.T., majka ubijene djevojke koju smo dobili nešto poslije 14 sati, piše Jutarnji.

Ona je u to vrijeme bila u policiji i jedva nam je uspjela prepričati što se dogodilo, još uvijek pod šokom majka ubijene 16-godišnjakinje, na koju je prvu nasrnuo ubojica njezine kćeri.

Popularni Članci