Nagovaraju me, ali ne idem na izbore

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: posusje-online.com
"Nakon prospavane noći osjećam se isto kao jučer, bolno mi je i teško", rekla je za Media servis Jadranka Kosor. Kaže da joj je nezamislivo da netko može stradati zato što se usudio govoriti istinu.

"To je bilo političko suđenje, donesena je politička odluka koja je davno prije napisana", rekla je Kosor. Kaže da je zovu mnogi koji ne mogu razumjeti da se to događa. Otkrila je da su je, osim Vladimira Šeksa, nazvali još neki kolege iz Kluba HDZ-a ali nije htjela reći tko kako ne bi imali problema. Zovu je i tzv. obični članovi koji joj govore da je odlično radila svoj posao.

"Jedan gospodin mi je rekao da bi oni koji su o tome govorili, kao što je predsjednik Suda časti, lakše uvjerili narod da Vam je izrastao veliki crveni dugački rep nego to što su Vas proglasili neradnicom", prepričala je Kosor.

Sud je odlučio o mojoj sudbini u HDZ-u, ali ne mogu odlučiti o mojoj političkoj karijeri, naglašava Kosor. Media servisu je otkrila da se, unatoč nagovaranjima, neće kandidirati ni na europskim ni na lokalnim izborima. Nastavit će, kaže, još marljivije raditi u Saboru gdje zarađuje plaću, a dugoročne planove još nema.

Media servis

Popularni Članci