MJESEC DANA OD TRAGEDIJE 'Imamo opravdane razloge vjerovati da su Dino Miškić i ostali pomorci u splavima'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Facebook
Prošlo je točno mjesec dana od havarije broda Bourbon Rhode na Atlantiku, a sedam pomoraca se još smatra nestalima. Obitelj i prijatelji nestalog šibenskog kapetana Dina Miškića ne odustaju i ponovno apeliraju za pomoć u njihovom pronalasku.

- Imamo opravdane razloge vjerovati kako se oni nalaze u jednoj od preostale tri splavi koje nisu pronađene. Svakim danom su u našim molitvama i svakim danom ulažemo svoje napore kako bismo ih vratili njihovim kućama - stoji u objavi na Facebook stranici Bourbon Rhode Rescue, piše 24sata.hr

Pozivaju sve koji imaju informacije o kruzerima koji plove tim područjem ili tek namjeravaju zaploviti Atlantikom da pošalju podatku o datumu polaska i dolaska kruzera te nazivu i kontaktu kompanije na bourbonrhode.rescue@gmail.com ili administratorima Facebook grupe Bourbon Rhode Rescue. Dosad su kontaktirali 13 kompanija s molbom da obrate pozornost na nestale splavi ili tijela u moru.

Podsjetimo, brod Bourbon Rhode 26. rujna je zahvatio tornado 1200 kilometara istočno od obale Martiniquea. Iako su pronađena trojica preživjelih i četvorica poginulih mornara, od Miškića i još šestorice nema ni traga, ni glasa. Njegova obitelj i prijatelji nisu odustali od potrage te i dalje vjeruju kako je on živ.

Popularni Članci