'

"Lorencin je odličan izbor, odličan dečko!"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: www.antenazadar.hr
Premijer Zoran Milanović na početku sjednice Vlade podsjetio je da s njima više nije ministar turizma Veljko Ostojić.

"Na žalost, kolega je, bez obzira na to što je bio dobar suradnik, morao otići i osobno mu želim sreću i u poslu i u zdravlju i u tome da dokaže, ne svoju nevinost, nego da da jasne odgovore na vrlo jasna pitanja, a to vrijedi za svakoga od nas u bilo kojoj sličnoj situaciji", rekao je Milanović.

Dodao je premijer i da nema privatnih stvari kada je u pitanju imovina te da su dužni dati sve odgovore na legitimna pitanja.

"Danas ću predstaviti njegovog nasljednika, gospodina Darka Lorencina koji je pomoćnik ministra kod gospodina Vrdoljaka u Ministarstvu gospodarstva", kaže Milanović.

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak prokomentirao je odlazak svog zamjenika Darka Lorencina na mjesto ministra turizma. Za njega je imao samo riječi hvale.

"Odličan dečko, odličan izbor. Super sam s njim surađivao. Mogu ga samo pohvaliti i biti uvjeren da će odraditi dobar posao kao ministar turizma", rekao je Vrdoljak koji je dodao da je Lorencin njegov prijatelj, da ima iskustva u turizmu, a poručio je i da je još rano reći tko će ga zamijeniti.

"To moramo idući tjedan riješiti. Nemojte od mene očekivati tu odluku u prvom danu. Ja samo mogu dečka pohvaliti. Jako mi je drago zbog njega", rekao je Vrdoljak kojeg su novinari pitali zašto Lorencina zove 'dečko'.

"Zato što mi je prijatelj", odgovorio je ministar gospodarstva.

 

Media servis

Popularni Članci