OD ISTRE DO DUBROVNIKA I ove godine Valamar će potrebitoj djeci donirati više od tisuću noćenja

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Valamar
Valamar Riviera već petu godinu zaredom provodi donacijski program „Tisuću dana na Jadranskom moru“ te omogućuje djeci bez odgovarajuće skrbi, djeci iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, s određenim zdravstvenim poteškoćama i djeci s posebnim potrebama ljetovanje u svojim objektima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika.

Natječaj je otvoren od 10. travnja do 20. travnja 2018., a uvjeti natječaja i prijavnica mogu se preuzeti s korporativne web stranice Valamar Riviere. Sudionici natječaja mogu biti isključivo institucije, škole i registrirane udruge sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije 10. svibnja 2018.

Samo u 2017. godini donirano je više od tisuću noćenja za više od 300 djece i voditelja, a u protekle četiri godine trajanja projekta u Valamarovim objektima ljetovalo je više od 1500 djece i voditelja iz svih krajeva Hrvatske.

I hrvatski građani su prepoznali vrijednost ovog projekta pa je tako Valamar Riviera jedina kompanija u Hrvatskoj koja je za ovaj program prošle godine dobila nagradu „Ponos Hrvatske“, a ove godine i nagradu Hrvatske udruge za odnose s javnošću Grand Prix za komunikaciju istog donacijskog programa.

„Tisuću dana na Jadranskom moru“ provodi se u okviru Valamarovog programa društveno odgovornog poslovanja „Veliko srce Valamara“, kroz koji Valamar Riviera aktivno i kontinuirano podupire udruge i inicijative u lokalnoj zajednici, brine o najugroženijim i najpotrebitijim slojevima društva te doprinosi razvoju kulture uzajamnosti.

Popularni Članci