'HRVATSKA RASTE' U VRGORCU: 'Svi smo branili Državu, a sad je vrijeme za budućnost i projekte!' (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: PRESS materijali
 'Nema podjele na velike i male Hrvate, na ustaše i partizane, na one koji vole i ne vole Domovinski rat,' kazao je na sinoćnjem skupu u Vrgorcu prvi na listi koalicije Hrvatska raste za 10-tu izbornu jedinicu Ante Kotromanović.

'Svi smo branili i stvarali hrvatsku državu, a sada vas pozivam da se okrenemo budućnosti i da date glas listi broj 13. Kada je koalicijska Vlada predvođena SDP-om prije četiri godine preuzela vlast, Hrvatska je bila u dubokoj krizi - moralnoj, socijalnoj i ekonomskoj,' ustvrdio je Kotromanović te dodao da sada imamo rast i da smo sigurna zemlja, država spremna odgovoriti na izazove vremena koje dolazi.

Na predstavljanju kandidata koalicije Hrvatska raste istaknuto je i da je protekla hrvatska Vlada tijekom četiri godine u Dalmaciju uložila pet i pol milijarda kuna, a dobije li od birača još jedan mandat uložit će dodatnih pet i pol u već spremne projekte. I dalje će se ulagati u prometnu infrastrukturu te će se nastaviti i s ulaganjima u turističke kapacitete, a nakon što su u proteklom mandatu kroz predstečajne nagodbe sačuvana 24 hotela koja su značajno pridonijela i ovogodišnjoj turističkoj sezoni. Dodatno će se osnažiti i položaj umirovljenika u čiji je usklađivanje mirovina u protekle četiri godine uloženo milijardu i 50 milijuna kuna, a osobni odbitak podignut s tri tisuće i dvjesto na tri tisuće i osamsto kuna.

Kandidati s koalicijske liste Hrvatska raste za 10-tu izbornu jedinicu poručili su sa skupa u Vrgorcu kako će i dalje brinuti o dalmatinskoj Zagori kao i o svojim lokalnim sredinama.

Popularni Članci