'

Hrvatska omiljeno odredište za ljetni odmor Belgijaca

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Portal Oko
Vodeća belgijska organizacija za testiranje tržišta i proizvoda 'TEST ACHAT/TEST AANKOOP' u nedavno objavljenim rezultatima istraživanja ljetovanja i odredišta, objavila je da je Hrvatska omiljeno odredište Belgijaca za ljetni odmor, priopćeno je iz Hrvatske turističke zajednice.

U istraživanju je sudjelovalo 3 236 Belgijaca, koji su naročito istaknuli prekrasne hrvatske krajolike, očuvanu prirodu, čistoću mora i voda općenito, povoljne i prihvatljive cijene te brojne zanimljivosti. Kao jedini negativan element, Belgijci ističu sve veći broj turista koji posjećuju Hrvatsku.

Hrvatska je u ukupnom poretku osvojila 86 od 100 mogućih bodova te se time svrstala na prvo mjesto. Organizacija 'TEST ACHAT/TEST AANKOOP' utemeljena je 1957. godine prema uzoru na slične britanske i američke organizacije koje u središte svog javnog djelovanja stavljaju potrošača-fizičku osobu, zaštitu njegovih prava, gospodarskih interesa i dostojanstva.

Također, aktivno sudjeluje u poboljšanju proizvoda i usluga, koje se kupcu nude provođenjem različitih usporednih ispitivanja i testova proizvoda ističući pritom proizvode koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete.

Media servis

Popularni Članci