Podstanarka potpuno uništila prostor: 'Ukrala je stvari, račune nije plaćala, a cijeli stan je ostavila u smeću i fekalijama'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Facebook
Vlasnica stana u Zagrebu iznajmila ga je jednoj ženi koja je nakon četiri mjeseca boravka u njemu napravila potpuni kaos. 

Podstanarka je napustila stan od 36 kvadrata koji je nakon nje bio neprepoznatljiv. Vlasnica stana je otkrila kako je prostor ostao prekriven psećim fekalijama, smećem, starom hranom, prljavim rubljem. Fotografije stana na svom je profilu objavila njezina kćerka kako bi druge, potencijalne najmodavce, upozorila na opasnost iznajmljivanja dotičnoj ženi.

"Molim Vas da svi budete na oprezu ukoliko svoje nekretnine iznajmljujete I.J., rođenoj 29.8.1985.godine. Naime, u svibnju 2019. godine je dotična unajmila stan u Zagrebu. Nakon što nije dopuštala da dođemo pogledati stan koji smo joj iznajmili, dali smo joj rok do danas da izađe van iz stana, a ona je ukrala televizor, liniju i vjerojatno još stvari koje od šoka koji smo doživjeli danas, nismo zamjetili! Račune nije platila, suđe je zapalila, cijeli stan je ostavila u smeću i fekalijama. Za dotičnom trenutno traga policija. Predstavlja se kao osoba koja je završila Veterinarski fakultet te radi na faksu i ima i dijete. Ovo su slike uvjeta u kojima je živjela", napisala je Mirna Bos Kralj na Facebooku gdje je objavila fotografije stana prije i poslije najma.

Popularni Članci