HKS Ruže Tomašić: Ne dajte glas političkim uhljebima, ne glasajte za HDZ

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Nikša Grljević
Nakon učestalih napada od strane HSP AS po nalogu svojih koalicijskih partnera na Ružu Tomašić i Hrvatsku konzervativnu stranku priopćenjem se oglasila gradska i županijska organizacija HKS-a koje objavljujemo u cijelosti. Tom su se prilikom osvrnuli na izjave Željka Bokulića, Ivana Šimunovića i Pera Ćorića koje smatraju sramotnima.

Krajnje je licemjerno da Ružu Tomašić napadaju upravo oni politički uhljebi koji su svoje ambicije ostvarili samo i isključivo zahvaljujući Ruži Tomašić koju su je ne tako davno svojim hvalospjevima uzdizali do nebesa do te mjere da je bila kraljica i sinonim pravaštva kako za njih tako i za njihove političke mentore iz HDZ-a.

Međutim, očito se radi o velikom strahu kada je u pitanju rad i političko djelovanje Ruže Tomašić koja je definitivno unijela neke nove vrijednosti u politički život Hrvatske te je nebrojeno puta izjavila da se politika mora i može voditi pošteno.

Očigledno poštenje i doboljublje mnogima zadaje glavobolje, a pogotovo onim  strukturama  koje su naučile kako manipulirati biračkim tjelom i kojima je Hrvatska imovina, a ne Domovina.

Nažalost još jedanput se pokazalo da guske u magli vide samo onoliko dokle sežu njihovi privatni interesi.

Pozivamo sve naše članove i simpatizere da ne nasjedaju na provokacije i laži uvježbanih struktura  te dobro razmisle koga će birati kako na lokalnoj tako i na državnoj razini.

Županijska organizacija HKS-a

Popularni Članci