'

„Gospodine Serb, Vi ste p**** od čovika“

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Jutarnji.hr
Žestoko otvoreno pismo predsjedniku HSP-a Danielu Srbu uputio je pravaš Denis Šešelj. U nastavku ga možete pročitati u cijelosti.

„Imenovani, neuvaženi i čudnovati Daniel Srb,


Pišem Vam ovo pismo i to ne zbog Vas nego cjelokupne hrvatske javnosti, a posebice članova HSP-a.

Naime, Vaše djelovanje unutar stranke mnogi pravaši doživljavaju kao egzibicionizam, a ja, dobar poznavatelj stanja, znam da to i nije baš tako te da izvrsno izvršavate svoje zadatke.

Od samog dolaska na čelu stranke, napravili ste niz propusta koji nikako ne mogu biti slučajni. Naime, Vaše kadrovanje i pripreme pretprošlih, a i ovih izbora, govore da Vam je bio cilj oslabiti, a ne ojačati HSP.

Od posljednjeg sastanka stranke, kojem je uvertira bio gubitak parlamentarnog statusa HSP-a, i to na način da ste Vi konzumirali jedini mandat stranke, što znači da ste Vi jedini gubitnik, vidjelo se u kojem smijeru stranka ide. Ojačali ste ovlasti Predsjedništva, a onda ste u njega uveli ljude koji su izvrsni za ovaj posao koji ste odradili, a to su korumpirani kriminalci i prohadezeovski ljudi.

Malo tko u Hrvatskoj zna da je izbacivanje Ante Đapića samo paravan za daljnja događanja. Naime, radi se o HDZ-u i poremećaju od Osijeka do Dubrovnika. Novom vodstvu HDZ-a koje dolazi iz obavještajne zajednice posve priliči ovakav scenarij jer ukoliko ijedna snažna desna stranka iziđe na izbore samostalno, tada Kukuriku koalicija ima prednost, a postoji mogućnost da se HSP nametne kao faktor.

Znam da do te koalicije neće doći sad za lokalne izbore, osim u pojedinim sredinama gdje HSP vode ljudi koji nisu u stanju ni napraviti samostalnu listu i znam da je ovaj proces odrađen za buduće vrijeme u cilju stavljanja HSP-a pod kontrolu.

Uvjeravam Vas, nečasni Serb, da Vam plan neće uspjeti, i ukoliko se i dohvatite pečata, članstvo i birači neće za Vama. Da Vam pišem da sazovete Sabor i potvrdite svoju legitimnost, sigurno me ne biste poslušali, jer Vaše djelovanje će biti zapamćeno kao najtamnije djelovanje u povijesti hrvatske politike gdje se političko ponašanje vratilo u 19.stoljeće.

Samo HSP u Hrvatskoj ima predsjednika koji saziva dio jednog tijela i donosi odluke, samo HSP za vrijeme Vašeg vladanja ima model „sms izbacivanja“ iz stranke. Samo se u HSP-u gubitnici proglašavaju pobjednicima.

Vi, nečasni gospodine Serb, ste malo je reći „p**** od čovika“. Vi ćete biti zapamćeni da ste omogućili Karamarku i Brkiću ono što nisu uspjeli Tuđman, Pašalić, Kosor i Sanader, a to je da HSP stavite pod kontrolu. Vi ste izdali svoje ljude i zbog toga ćete jednog dana doći pred lice pravde, ali zapamtite i Vi i vaši nalogodavci da će pravaši živjeti negdje drugdje i izići na ove i iduće izbore.

 

Bog i Hrvati!

Denis Šešelj
Pravaš i Maloljetni pripadnik dragovoljaca HOS-a“
 

Popularni Članci