'

'DUBROVNIK BISER JE BIO ŽRTVA CRNE GORE!' Crnogorski predsjednik u šetnji Gradom, objavio poruku iz koje bi Vučić mogao učiti

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: X
Crnogorski predsjednik Jakov Milatović, sudionik jučerašnjeg summita Ukrajine i jugoistočne Europe u Dubrovniku, danas je na društvenoj mreži X objavio kako je grad bio žrtva tragičnih ratnih događanja, čemu je, 'nažalost, doprinijela tadašnja politika Crne Gore'.

"Prije 33 godine ovaj grad bio je žrtva tragičnih ratnih događanja u kojima je pretrpio značajna stradanja i razaranja, čemu je, nažalost, doprinijela i tadašnja politika naše zemlje", napisao je Milatović na X-u uz fotografije svoje šetnje Dubrovnikom.

Grad je nazvao draguljem hrvatskog primorja i jednim od najznačajnijih kulturno-povijesnih centara na Mediteranu.

"Važno je da politiku devedesetih ostavimo iza nas i da, oslobođeni zabluda i skupo plaćenih grešaka iz prošlosti, koračamo naprijed prema zajedničkoj europskoj budućnosti", objavio je. 

Zanimljivo, srpski predsjednik Aleksandar Vučić nije propustio govoriti o Domovinskom ratu u mjesecu kad je Dubrovnik pretrpio neka od najtežih stradanja te je kazao kako ima stopostotno drugačije mišljenje od poruka koje je poslala Vlada RH po tom pitanju. 

Popularni Članci