OŠTAR ISTUP DOBROSLAVIĆA 'Po SDP-u Dubrovčani bi preko Trebinja išli u Zagreb' (VIDEO)

Autor: Vedran Salvia Autori fotografija: Goran Mratinović
SDP se grubo ogriješio o interese naše županije u prošlosti, rekao je župan Nikola Dobroslavić koji se obratio novinarima ispred Palače Ranjina te se osvrnuo na jutrošnje izjave predstavnika SDP-a koji borave u Dubrovniku, na čelu s predsjednikom stranke Davorom Bernardićem.

- Zaustavili su gradnju Pelješkog mosta. Nazivali su to iluzijom za budale. Ali most ide dalje. Intencija je da se DNŽ utopi u širu regiju i da Dubrovnik ne bude županijsko središte-. Trasu autoceste koja treba spojiti Dubrovnik sa Zagrebom su planirali izmjestiti u Hercegovinu. Slikovito se onda govorilo da će Dubrovnik u Zagreb ići preko Trebinja. Mi smo vratili da se ide preko dubrovačkog područja. - kazao je Dobroslavić.

Što se tiče Bernardićevih riječi o turizmu, Dobroslavić je rekao da je DNŽ zadnjih godina imala rekordne turističke sezone.
- Govorilo se i o velikom broju promijenjenih ministara u Vladi Andreja Plenkovića aludirajući na korupciju. No, u nijednom slučaju se nije dokazalo takvo što, a to se ne može reći za Bernardića kojega je Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa utvrdilo da je primio 260 tisuća kuna koje nije smio primiti. Želim vjerovati da je vratio te novce. - napomenuo je Dobroslavić, pozvavši SDP-ovce da opreznije govore o moralu.

- U svojoj koaliciji imaju osobu koja je pravomoćno osuđena za provalu u automobil. - dodao je.

Napomenuo je "kako je u ovoj županiji HDZ pobjeđivao SDP uvjerljivo te kako će pobijediti i na izborima koji dolaze, kako u X. izbornoj jedinici pa tako i u državi".

Tom prilikom je kazao kako je 'SDP htio da Dubrovčani preko Trebinja idu u Zagreb'. 

Podsjetimo, Bernardić je jutros u izjavi za Dubrovački dnevnik isključio mogućnost velike koalicije na predstojećim parlamentarnim izborima jer, kako je rekao, HDZ-ovci sjede na optuženičkim klupama, a 11 ministara je dalo ostavku zbog korupcije. Kritizirao je i županijski HDZ prilikom čega je kazao kako su 'saborski zastupnici poput Branka Bačića upisali u imovinsku karticu 26 nekretnina' i 'nosili crnu torbu za Iva Sanadera'. 

Više uskoro. 

Popularni Članci