DIVNI LJUDI, SLJEDBENICI KRISTA Za Hrvatsku i Krista protiv komunista!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: www.hspas.hr
Dana 28.12.2015. godine s početkom u 12,00 sati održana je konstituirajuća sjednica 8. saziva Hrvatskog sabora.   To je bio povod za pobjednosno priopćenje i proglas kako će za Hrvatsku i Krista ići protiv komunista.

Nepismeni proglas ovih polupismenih političara prenosimo u cijelosti.

Potpora 88 izabranih saborskih zastupnika bila je dovoljna da na čelo Hrvatskog sabora u ovom mandatu bude izabran akademik Željko Reiner kao kandidat Domoljubne koalicije čiji je HSP AS strateški partner. Temeljem političke suradnje stranaka Domoljubne koalicije, MOST-a nezavisnih lista, zastupnika Bandić Milan 365 te manjinskih zastupnika stvorena je potrebita većina koja je na ovoj sjednici ispisala nove stranice hrvatske povijesti. U ropotarnicu političke povijesti poslani su pravni i politički sljednici bivše komunističke partije, a stvoreni su preduvijeti da Hrvatsku vode na svim razinama izvršne i zakonodavne vlasti osobe kojima je Hrvatska na srcu.

Klub zastupnika HSP AS u sastavu dopredsjednik stranke prim. dr. Ivan Kirin, glavni tajnik Pero Ćorić te predsjednik stranke Ivan Tepeš prof. ovaj važan radni dan započeo je stavljanjem svojih potpisa na kandidaturu akademika Željk Reinera te nastavio rad po proširenim stranačkim klubovima. Domaćin novoizbaranom Klubu zastupnika HSP AS bio je zastupnik HSP AS u Hrvatskom saboru Ivan Šimunović koji je tu dužnost časno i na ponos svih pravaša obnašao do današnjeg dana.

Stvaranjem pobjedničke Domoljubne koalicije još 2012. godine utrt je put za postizanjem još jednog povijesnog političkog cilja jer nakon današnjeg dana, HSP AS kao stožerna pravaška stranka u bogatoj povijesti po prvi puta kao najsnažnija starčevićanska stranka preuzima odgovornost upravljanja državom te ulazi u izvršnu vlast.

Dani koji nam predstoje neće biti dani odmora nego će pregovarački tim HSP AS zajedno sa koalicijskim stranakama i strankama s kojima je ostvarena politička suradnja razgovarati, dogovarati te odabrati stručne i najsposobnije kadrove koji će činiti buduću Vladu RH. Stranački stručnjaci sudjelovat će pri izradi proračuna koji svakako u interesu svih građana Hrvatske mora biti završen te prihvaćen na zasjedanju Sabora koje bi trebalo početi nakon Ustavom određene stanke, 15.01.2016.

Popularni Članci