'

Čuljak nakon uhićenja na ispitivanju u ŽDO

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: www.novilist.hr
Bivša HTV-ova urednica Dijana Čuljak nakon noći provedene u policijskom USKOK-u jutros je dovedena na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

Čuljak je uhićena sinoć u Zagrebu pod sumnjom u sprečavanje dokazivanja odnosno pokušaja utjecanja na svjedoke u slučaju Core Media. Hoće li nakon ispitivanja pred suca istrage na zagrebački Županijski sud, ostaje vidjeti. Evo što je za Media servis rekao njezin odvjetnik Gordan Preglej.

"To je zasada preuranjeno reći, jer o tome ne odlučujemo mi, nego Državno odvjetništvo. Hoće li DO uopće nakon toga što ona da izjavu uopće zatražiti istražnog zatvora ili ne, to mi je sada teško reći", kazao je Preglej.

Podsjetimo, poznata novinarka je još krajem veljače ispitana kao osumnjičena u aferi Core Media zbog koje se sudi bivšem direktoru programa Nove TV Siniši Svilanu. U istom slučaju među ostalima je osumnjičen i njen bivši suprug Vladimir Šelebaj za nezakonito izvlačenje više od 16 milijuna kuna iz producentskih tvrtki Core Media i Media Spot.

Media servis

Popularni Članci