'

Andro Vlahušić u igri za mjesto ministra zdravlja?

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ilustracija / DD
Kako donosi zadnji broj Globusa, u slučaju pobjede Rajka Ostojića na idućim lokalnim izborima za gradonačelnika Zagreba, na njegovo mjesto bi mogao doći dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić.

Podsjetimo, upravo je Rajko Ostojić jedno vrijeme bio Vlahušićev zamjenik u ministarstvu zdravstva, točnije dva mjeseca nakon što je bivša ministrica Ana Stavljenić - Rukavina podnijela neopozivu ostavku, ostavku je podnio i tadašnji zamjenik, a danas Ministar Ostojić, a poradi afere Baxter.


Dobro tempiranje

Iako se nije još službeno kandidirao za novi mandat gradonačelnika Dubrovnika, doznajemo da je pitanje dana kada će se i ta procedura odraditi, a navedena odluka o prihvaćanju mjesta Ministra zdravstva svakako ovisi i o rezultatima izbora, a odluka se ionako može donijeti početkom lipnja, kada završi drugi krug izbora i u Dubrovniku, ali i u Zagrebu.

Tko god da dođe na Ostojićevo mjesto, a osim Andra Vlahušića još se spominju i Marijan Cesarik, Dragan Korolija Marinić, Miran Martinac, Hrvoje Vrčić, Siniša Varga, Josip Paladino, neće mu biti lako jer se radi o jednom od najkompleksnijih ministarstava.
 

Popularni Članci