'

Agronom Karamarko u borbi protiv crvene peronospore

Autor: dubrovackidnevnik.hr
'SDP nikada nije želio hrvatsku državu, a ne želi je ni danas, i zato ne zaslužuje njome vladati!', zagrmio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko s govornice na proslavi 23. godišnjice splitskog ogranka stranke, pa uoči lokalnih izbora pozvao da se 'crvena peronospora potpuno odstrani iz Hrvatske'

HDZ-ovci u Splitu slave 23. obljetnicu osnivanja stranke. Prava prigoda da se još jednom zbiju redovi, podsjeti na sve dobro i loše u te 23 godine u Hrvatskoj, ali i HDZ-u. Nije nedostajalo predsjedniku Tomislavu Karamarku samokritike, ali ni oštre retorike prema vladajućima koje gleda kao mrzitelje hrvatske države i crvenu peronosporu koju će odstraniti.

"Ne može se domovini izdavati račun"

"2000. i 2011. godine su nas kaznili birači. Znamo svi, bilo je propusta i posrtanja, kriminala i pljačke, onih koji su svoje hrvatstvo naplaćivali ogrnuti plaštom HDZ-a, što je apsolutno neprihvatljivo. Ne može se domovini izdavati račun", bio je decidiran Karamarko, koji drži kako je unatoč evidentnoj pljački HDZ puno bolje rješenje od SDP-a jer oni nikada nisu htjeli hrvatsku državu, a ne žele je ni sad.

"Hrvatska se nalazi u teškom trenutku. Ova vlast nije dobila mandat da Hrvatsku mijenja svjetonazorski, što rade, nego da poboljša uvjete za život, što ne rade", kazao je Karamarko.

Na ovom sastanku nije bilo bivšeg počasnog predsjednika HDZ-a Ive Sanadera, Damira Polančeca, a iz opravdanih razloga.

Foto: Jadran Babić/Cropix

Popularni Članci