'

ZAVIRITE U TUP Kompleks krije brojne poduzetničke priče i zanimljive udruge, kao i besplatan prostor za digitalne nomade (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grad Dubrovnik
Grad Dubrovnik objavio je video u kojem možete zaviriti u prostorije kompleksa TUP u Gružu gdje se nalaze uredi brojnih poduzetničkih priča i zanimljivih udruga. 

TUP je krenuo na svoj put transformacije iz karbonskog u kreativni otisak i sada je to dom uspješnih kreativaca s juga.

Kao dio inicijative “Europski bauhaus” TUP nastavlja sa smjernicama kreativnog, održivog i zajedničkog prostora transformirajući prostore u neke nove buduće kreativne adrese. Prva kulturna infuzija TUP-u je knjižnica čiji radovi idu po planu a otvorenje se očekuje početkom sljedeće godine.

Također, ako ste digitalni nomad - Grad Dubrovnik i TZ Dubrovnik osigurali su ‘coworking space’ koji je potpuno besplatan, a radi od ponedjeljka do petka. Vizija Grada Dubrovnika je da prostori TUP-a u Gružu budu novo mjesto društvenog okupljanja, ali istovremeno i centar stvaranja novih radnih mjesta gdje se fokus miče s uslužne gospodarske djelatnosti na kreativnu industriju.

Upravo je projekt TUP-a prepoznat kao jedan od 20 europskih projekata na razini cijele EU koji je podržala Europska komisija.

Više pogledajte u videu. 

Popularni Članci