ZA MALE ČITAČE Knjižnica OŠ Lapad primila vrijednu donaciju knjiga i slikovnica

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: OŠ LAPAD
Knjižnica Osnovne škole Lapad primila je vrijednu donaciju knjiga i slikovnica koja će ponajviše obradovati male zaljubljenike u čitanje. 

"Još lijepih vijesti iz naše lapadske kojima će se najviše razveseliti mali čitači... U knjižnicu su stigle dvije vrijedne donacije slikovnica! Riječ je o slikovnicama koje su darovali naši učenici Nina i Roko Kokanov i ovim putem im se zahvaljujemo i pozivamo da nastave posjećivati knjižnicu i uživati u čitanju!

Svih četrnaest naslova, po četiri primjerka, iz svijeta Zelene priče Martine Markov lapadskoj knjižnici je darovala dubrovačka tvrtka Dominium Travel čiji su djelatnici pohađali OŠ Lapad te sad njihova djeca također.  Riječ je o bogato ilustriranim edukativnim pričama obogaćenim humorističnim elementima čija je radnja smještena u našim nacionalnim parkovima i parkovima prirode.

Zbog izrazito edukativnog sadržaja unutar samih priča, detaljnih opisa likova i područja u kojima se radnja odvija te uputa o ponašanju za vrijeme posjeta, Zelene priče su prepoznate kao vrijedan edukativni alat za nastavu Prirode i društva.

Veliko hvala u ime učenika i djelatnika OŠ Lapad!", napisali su iz OŠ Lapad. 

Popularni Članci