ODLUKA VLADE Putica postala ministrova pomoćnica, Tolić i dalje direktor Zračne luke

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Sanja Putica imenovana je pomoćnicom ministra obrazovanja, a Roko Tolić potvrđen je za direktora Zračne luke Dubrovnik, kako je odlučeno na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlade. 

'Donesen je Zaključak kojim se predlaže Skupštini društva Zračna luka Dubrovnik d.o.o. imenovanje Roka Tolića direktorom društva Zračna luka Dubrovnik d.o.o., a najviše na vrijeme od šest mjeseci, sukladno Uredbi o izmjeni Uredbe o kriterijima za provedbu postupaka odabira i imenovanja predsjednika i članova Uprava trgovačkih društava i drugih pravnih osoba od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku,' stoji na stranicama Vlade. 

Novu funkciju dobila je Putica koja je obnašala dužnost ravnateljice Gimnazije Dubrovnik nakon čega je na to mjesto dala ostavku zbog obnašanja dužnosti saborske zastupnice u prošlom sazivu. U aktualnu postavu Sabora nije uspjela ući, premda se našla na listi, no danas je dobila novo imenovanje. 

'Što se tiče kadrovskih pitanja, na osobni zahtjev razriješen je pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Goran Šarin. Mr. sc. Roman Mikulić imenovan je pomoćnikom ministra obrane. Sanja Putica imenovana je pomoćnicom ministra znanosti i obrazovanja,' objavljeno je na stranicama Vlade. 

Popularni Članci