Veterani 4. gardijske o prijetećem pismu Frankoviću: Nemamo nikakve veze s tim i sličnim 'bolesnim' stvarima, mi smo časni ljudi!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grad Dubrovnik
Udruga veterana 4. gardijske brigade uputila je reakciju na prijeteće pismo koje je upućeno gradonačelniku Matu Frankoviću, a prenosimo ga u cijelosti. 

"Ponukani najnovijom objavom „provokacijom“ i prijetnjom smrću gradonačelniku Dubrovnika gospodinu Matu Frankoviću, budući da se nas spominje u pismu, kao Udruga veterana 4.gardijske brigade dužni smo reagirati na prijeteće pismo.

Kao ozbiljna Udruga i ozbiljni ljudi smatramo da ovakvo nešto nije u stanju napisati „normalna“ osoba jer ovo pismo nema baš nikakvog smisla niti veze s bilo čim. Najlakše je nešto napisati anonimno i poslati u medije, a za ništa ne odgovarati.

Junače vrli, slavom ovjenčan, autoru ovoga pisma molimo te da dopis i prijetnje koje navodiš potpišeš, pa budi toliko hrabar i odgovaraj imenom i prezimenom za napisano. Mi kao Udruga veterana 4. gardijske brigade najstrože osuđujemo ovakve poruke ograđujemo se od bilo kakvih pojedinačnih i prijetećih objava i pisama.

Napominjemo da Udruga veterana 4. gardijske brigade nema apsolutno nikakve veze s ovim i sličnim „bolesnim“ pismima. Ozbiljna smo Udruga da bi sebi ovakvo nešto dopustili.

Poštovani gospodine gradonačelniče, što se tiče ovog i ovakvih anonimnih pisama imate našu punu podršku. 4.gardijska brigada uvijek je bila časna, a takva će i ostati", stoji u njihovom pismu. 

Podsjetimo, Franković je dobio anonimno prijeteće pismo koje je naslovljeno na 4. gardijsku brigadu i 'Tigrove', a u kojem se zbog pozivanja Zdravka Čolića kao glavne zvijezde na dočeku nove godine na Stradunu prijeti smrću. Tako u pismu osoba prijeti kako će ga 'objestiti na jarbol na Stradunu', a ujedno prijeti i samim građanima navodeći kako će 'Stradun preorati dinamitom'. 

'PREORAT ĆEMO STRADUN DINAMITOM, TEBE OBJESITI!' Franković dobio prijeteće pismo zbog Čolića na dočeku

Popularni Članci