USKORO POČINJE ZIMSKI FESTIVAL Interes za kućice ove godine četiri puta veći nego lani!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavic/PIXSELL
Sanitat Dubrovnik je prije deset dana objavio JAVNI  POZIV za prikupljanje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine za vrijeme održavanja manifestacije „Dubrovački zimski festival“.

Kako Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje, na javni poziv je pristiglo ukupno 65 ponuda, što je četiri puta više nego prošle godine.

Od 65 ponuda, 43 ponude se odnose na ugostiteljski sadržaj, 18 na trgovački sadržaj, te su četiri ponude stigle za adventski sadržaj. Najkvalitetnije ponude i lokacije kućica za takve ponude će odabrati Povjerenstvo ‘Dubrovačkog zimskog festivala', a odluka će biti donesena u četvrtak, 3. studenoga. 

Kućice se daju u zakup za vrijeme od 18. studenoga 2016. godine do 8. siječnja 2017. godine, a kako je najavio direktor Sanitata Vedran Kunica, ove godine će biti ukupno 33 kućine na Stradunu. Ugostiteljske kućice bit će smještene kao lani, od Široke ulice do Cele, a bit će ih ukupno 16. Trgovačke kućice bit će smještene na području Onofrijeve fontane i kraj crkve Male braće, a bit će ih ukupno 17. 

Popularni Članci