UHIĆENA ČETIRI MLADIĆA Pali s više od četiri kila marihuane, planirali su ozbiljne dilerske pohode (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Policijska uprava dubrovačko-neretvanska samo je posljednjih dana uhitila četiri osobe za pretprodaju doge. Radi se o 21-godišnjaku, 22-godišnjaku, 23-godišnjaku i 25-godišnjaku koji se nalaze u istražnom zatvoru. Oni su pali sa 4,3 kilogorama marihuane i 14 grama speeda.

Načelnik Službe kriminalističke policije Zoran Tikvica naznačio je kako je polovina pronađene marihuane bila pripremljena za daljnju pretprodaju te kako su tri muškarca iz Dubrovnika i jedan s područja Župe dubrovačke. Dodao je kako ove akcije ne bi bilo da nije bilo suradnje s Policijskom postajom gruda i interventnom policijom.

Voditelj Odjela kriminaliteta droga Hrvoje Neusidl kazao je kako su 24. veljače uz državnu granicu zatečene dvije mlađe osobe s dva kilograma marihuane.

- Saznali smo da je u priču uključena i treća osoba koja je donijela drogu iz Crne Gore. To smo radili zajedno s policijom Crne Gore i DORH-om, a 26. veljače smo pretražili osobno vozilo muškarca koji je 1997. godiše te gdje smo pronašli 37 paketa droge namijenjene za daljnju prodaju.  Pronađen je i afetamin. - rekao je.

Dodao je da počinitelji nisu prije evidentirani za kaznena djela.

Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević rekao je kako je ovo uspjeh velikog broja ljudi.

- Oni rade marljivo svaki dan. A policijski posao nije nešto što traje osam sati. Ovo zahtijeva veliku upornost. Otkrivanje kriminaliteta povezanog s drogom nije slučajno, to su plodovi ciljanog i usmjerenog istraživanja. - rekao je Pavličević.

V.Salvia/A.Čakić

Popularni Članci