U DUBROVNIKU NEMA KRIZE Vlahušić najavio novih 100 radnih mjesta do blagdana sv. Vlaha

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
'Do blagdana sv. Vlaha otvorit ćemo novih 100 radnih mjesta. Grad Dubrovnik i njegove tvrtke, a to su Vrtlar, Čistoća, Rezervat Lokrum, Sanitat, JVP i DVD Dubrovnik će objaviti natječaj u kojem će se tražiti novih 100 ljudi koji se nalaze primarno na Zavodu za zapošljavanje, mada nije nužno da moraju biti, u kojima ćemo im ponuditi neto plaću u iznosu od 4 tisuće kuna,' najavio je gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić.

Po pitanju novih zapošljavanja, Vlahušić je prokomentirao i zapošljavanje Silvije Petrlić Saltarić u Marketingu i Odnosima s javnošću tvrtke Vrtlar bez javnog natječaja. Gradonačelnik je kazao kako tvrtka Vrtlar, kao trgovačko društvo, ima pravo na to, dok javna uprava nema.

'Zapošljavanje je napravljeno sukladno Zakonu. Direktorica Vrtlara je dobila mandat te se intenzivno radi na projektu koji zovemo Grad u parku. Sjetite se kako je Vrtlar izgledao prije četiri godine, sjetite se štrajkova, zajedničkih sastanaka, kašnjenja plaća... Sjetite se i parka u Gružu. Izazov nam je da onako kako sada izgleda Gruž za nekoliko mjeseci izgleda Batala, dio u blizini lapadske stanice, Gradac i drugi dijelovi Grada. Matušić je dobila moje puno povjerenje da taj posao i odradi, a za to joj trebaju novi ljudi,' kazao je Vlahušić.

Ivona Butjer

Popularni Članci