TJEDAN U RETROVIZORU Naziru se vizure budućeg doma umirovljenika, a tjedan je obilježilo odavanje počasti poginulim pripadnicima ONB-a

Autor: dubrovackidnevnik.hr
I ovog petka donosimo pregled najzanimljivijih događaja u gradskoj upravi u proteklih sedam dana. 

NAZIRU SE VIZURE Franković i Gabričević obišli radove budućeg doma umirovljenika u Gružu 

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković u društvu predsjednika Hrvatske stranke umirovljenika Veselka Gabričevića obišao je gradilište bivšeg hotela Gruž, odnosno budućeg doma za starije i nemoćne, prvog takvog objekta nakon 51 godinu.

ISPRED BRODA SVETI VLAHO I NA ORSANU Odana počast poginulim pripadnicima legendarnog ONB-a

onb

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomen križa na groblju Boninovo, ispred broda Sveti Vlaho i na Orsanu, zajedno s pripadnicima Odreda naoružanih brodova, dubrovački gradonačelnik Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić, odali su počast poginulim dubrovačkim braniteljima, pripadnicima legendarnog ONB-a, koji danas obilježava 30 godina od osnutka.

Upućen javni poziv gospodarskim subjektima za razvoj nove ponude za digitalne nomade

jj

Grad Dubrovnik, putem Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more objavljuje Javni poziv za sudjelovanje gospodarskih subjekata u oblikovanju ponude Dubrovnika kao destinacije za digitalne nomade. Navedenim Pozivom pozivaju se svi zainteresirani subjekti na iskazivanje interesa putem ponuda, odnosno pogodnosti koje uključuju smještaj, ugostiteljstvo, prijevoz, trgovinu i druge društvene i uslužne djelatnosti u turizmu, koje bi privukle digitalne nomade da za mjesto boravka odaberu upravo Grad.

U sklopu EU projekta "SUMBooST2" održana radionica u Lazaretima

v

U sklopu europskog projekta „Sustainable Urban Mobility Boost Smart Toolbox Upgrade (SUMBooST2)“ Grad Dubrovnik organizirao je projektnu radionicu koja se održala 16. rujna 2021. godine u Lazaretima. 

STIGLA DELEGACIJA IZ SORENTA Ugovorena daljnja prijateljska suradnja, naglasak na umjetnosti

kj

Zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić sa suradnicima primila je u utorak delegaciju talijanskog grada Sorrenta, koju su činili Alfonso Laccarino, član Gradskog vijeća zadužen za međunarodne odnose, kulturu i turizam, Paolo Pane, član Vijeća i prvi savjetnik gradonačelnika te umjetnički direktor tamošnjeg glazbenog festivala Sorrento Classica, Paolo Scibilia.

Popularni Članci