'SRCE MI JE OGROMNO' Maro Joković podržao legendarnu stranicu 'Nogometne ikone', evo što su mu oni napisali

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Facebook
Rijetko koji sportski zaljubljenik na društvenim mrežama ne zna za Facebook stranicu ''Nogometne ikone''.

Legendarna Facebook stranica ima više stotina tisuća pratitelja koji redovito slijede objave koje se većinom odnose na zaboravljene nogometne osobe i anegdote iz sporta. Prvo su krenuli s fotografijama starih zaboravljenih HNL asova, ali i svjetskih igrača koji nisu toliko popularni. Sjajni opisi često oduševe pratitelje, a najveću popularnost stekli su fotografijama ''običnih'' ljudi koji neodoljivo podsjećaju na nogomete zvijezde.

Mnogi su dali podršku Ikonama poput legendarnog napadača Udinesea i talijanske reprezentacije Antonia Di Natale, bivšeg napadača Juventusa i Milana Alessandra Matria, predsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa, nogometaša Draga Papa i ostalih, a Dubrovčanima najzanimljiviji i najdraži svakako je vaterpolist Maro Joković.

On je prije nekoliko dana poslao poruku s Jugova bazena s uobičajenim natpisom „I ja pratim Nogometne ikone“, a oni su mu se zahvalili s emotivnim opisom:

„Srce mi je ogromno. Ne mogu opisat koliko. Ono šta je Mikijeva ljevica u nogometu, to je njegova u vaterpolu. I čovik je osvojia sve. Zamisli, pita te unuk za 30 godina: "A dida, šta si ti osvojia u vaterpolu?" A ti mu kažeš: " Sinko moj, SVE!" Jedan, jedini, uz dužno poštovanje svim našim velikim Barakudama, meni ipak najdraži... Maro Joković!“, stoji uz objavu.

Facebook

Popularni Članci