EKSKLUZIVNO! Imamo snimku mladih delikvenata koji su ubacili nosač i uzrokovali ispust kanalizacije (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Vodovod Dubrovnik pregledao je kanalizaciju i utvrdio kako je kanal začepljen ni više ni manje nego s nosačem za bicikle iz jednog ugostiteljskog objekta.

Dubrovački dnevnik u posjedu je snimke na kojoj se jasno vidi kako mladići ubacuju stalak u kanalizaciju što je na kraju prouzrokovalo kvar. Tako je zbog navedenog začepljenja došlo do aktivacije incidentnog prelijeva koji je proradio sukladno pravilima struke. 

Sam nosač za bicikle je težak i nije mogao sam upasti u šaht pa je pregledom video kamera potvđeno ono što se sumnjalo, a to je da ga je netko namjerno ubacio.

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković osvrnuo se na ovaj slučaj putem svog Facebook profila.

"Najlakše je bilo reći "prokleta svirepa banda taj Vodovod, ti kreteni". Pojedinci su požurili proklinjati upravu Vodovoda izričući "svirepa ljigava banda, uhvatiti i zatvoriti" iako do sada u Gradu Dubrovniku ni jedna uprava Vodovoda nije ovoliko truda uložila u rekonstrukciju postojećeg kanalizacijskog sustava, sanaciju i izgradnju novih kanalizacijskih mreža. Ali, odmah se trebalo izreći "svirepa ljigava banda uhapsiti i zatvoriti". Hoće li se danas netko tim ljudima ispričati? Neće. Ispriku i ne očekujemo. Međutim, ja želim upravi Vodovoda čestitati na svim dosadašnjim postignućima, na svemu onome što su odradili do sada, a puno je toga još ispred njih te vjerujem da će jednako uspješno i dalje odrađivati svoj posao. Uz poruku - nije bitno Što vam govori netko, nego Tko vam govori. A, ljudi sve vide i znaju", poručio je Mato Franković.

Najlakše je bilo reći "prokleta svirepa banda taj Vodovod, ti kreteni". Pojedinci su požurili proklinjati upravu...

Posted by Mato Frankovic on Friday, August 14, 2020

Popularni Članci