'

SKUPILO SE POHVALA Usvojeno izvješće Dubrovačke baštine: "Ove godine pokrećemo svoj festival - Foodravanje"

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika usvojen je Prijedlog zaključka o prihvaćanju godišnjeg izvješća o poslovanju Dubrovačke baštine d.o.o. za 2023. godinu.

Vijećnici Anita Bonačić Obradović, Maro Kristić i Jasmin Deraković su u svojim raspravama svi pohvalili financijsko poslovanje Dubrovačke baštine, navodeći kako su povećali svoju dobit, no u isto vrijeme i smanjili udio financiranja od strane Grada Dubrovnika.  

Kristić se osvrnuo i na događaje u kojima sudjeluje Dubrovačka baština, pohvalio je i program Orsule, a zatim je nastavio: 

"Jedan događaj koji je meni zasmetao, a ne zato što smatram da je loš, nego jer mislim da se može puno povoljnije organizirati, je Bavarin. Mislim da bi vi trebali biti netko tko organizira taj događaj i tek će se onda vidjeti da se može držati visoki standard takve vrste manifestacije s puno manje novaca, a onda neka netko razmišlja gdje je ovaj ostatak otišao", rekao je Kristić. 

Direktorica Dubrovačke baštine, Katarina Milat Kralj, otkrila je kako je plan upravo takav.

"Dubrovačka baština se javila Turističkoj zajednici grada Dubrovnika i Gradu Dubrovniku s inicijativom da mi napravimo takav događaj, jer očigledno je da je topla voda davno izmišljena i da su ljudi dobro odreagirali na taj događaj. Tako da od 10. listopada do 13. listopada ide ne Bavarin, nego Foodravanje po naški, u Lazaretima! Nadamo se da će odaziv biti dobar kao i prije", otkrila je direktorica Baštine. 

Popularni Članci