SKALE KOJE NE VODE NIKUDA Investitori sagradili urbane vile, ali blokirali skale koje grad nije priveo svrsi

Autor: Nikša Klečak Autori fotografija: Nikša Klečak
Skale na križanju Ulice Petra Svačića i Kardinala Stepinca nikako da profunkcioniraju. Iako su investitori sagradili takozvane Urbane vile na atraktivnom predjelu Grada, skaline koje su žiteljima i posjetiteljima Babinog kuka trebale biti jedini izlaz do mora su jednostavno zagradili.

Iako je navedena parcela u vlasništvu Grada, stanari iz okolnih ulica se pitaju kada će se ta ulica privesti svrsi, odnosno kada će se napraviti tih desetak metara, a kako bi oni napokon dobili izlaz do mora, u ovom slučaju do Ulice Nika i Meda Pucića.

Parcela ulice između Kardinala Stepinca i Nika i Meda Pucića

Nedovršena ulica između Kardinala Stepinca i Nika i Meda Pucića

Investitoru urbanih vila je postojeći prolaz dobro došao i on je napravio nekolicinu ulaza u pojedine vile, a dok je sam vrh ulice koji izlazi na Kardinala Stepinca ogradio ogradom i postavio znak zabrane prolaza.

Za komentar i informaciju u svezi ovog slučaja smo kontaktirali Grad Dubrovnik. Zamjenik gradonačelnika Željko Raguž nam je ukratko rekao kako mu je poznat navedeni problem i da će vidjeti što se može učiniti kako bi otklonili problem i ljudima omogućili prolaz. 

Popularni Članci