SJAJNA REKLAMA DUBROVNIKA I U RUSIJI Stiglo 20 novinara prestižnih ruskih medija, izvještavaju o ljepotama grada

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dvanaest istaknutih novinara prestižnih ruskih medija kao što su Bazzar, Marie Claire, InStyle, Elle, Cosmo, Grazia, Style i dr. borave ovaj tjedan u Dubrovniku gdje pripremaju objave i reportaže.

Boravak grupe ruskih novinara u Dubrovniku organiziran je od strane Hotela Rixos Premium Dubrovnik te uz potporu Turističke zajednice grada Dubrovnika. Tijekom svog višednevnog boravka u Hotelu Rixos Premium Dubrovnik novinari obilaze Dubrovnik i Elafite. Naglasak objava u ruskim medijima je na kulturno-povijesnim znamenitostima te bogatoj gastronomskoj ponudi Dubrovnika. 

U Dubrovniku je ruske novinare dočekala direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika, Ana Hrnić te im zaželjela dobrodošlicu. Ana Hrnić je istaknula kako je Dubrovnik izrazito sigurna destinacija s povoljnom epidemiološkom situacijom. Naglasila je i važnost ruskog tržišta za Dubrovnik, čiji se turisti od početka godine nalaze na devetom mjestu top ljestvice najbrojnijih turista s ostvarenih 1188 dolazaka i 3869 noćenja, što je 56 % od turističkog prometa u dolascima te 58 % turističkog prometa u noćenjima u odnosu na isto razdoblje s ruskog tržišta u 2019. godini. 

Ruski su novinari oduševljeni ljepotama Dubrovnika, ali i odličnom zračnom povezanošću s Moskvom te povoljnom epidemiološkom situacijom. Novinari su istaknuli da na ruskom tržištu trenutno vlada veliki interes za odmorom u Dubrovniku, čemu svakako doprinose izravni letovi s Moskvom zrakoplovnim prijevoznikom Aeroflot. 

Popularni Članci