SEKS SKANDAL U DUBROVNIKU Evo tko su djevojke kojima je mađarski gradonačelnik platio za seks na jahti

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Seks skandal koji trese Mađarsku i dalje je glavna tema tamošnjih medija, a u orgijama sa Zsoltom Borkaijem, (54), gradonačelnikom mađarskog grada Gyora, pored tri starlete iz Hrvatske S. O, P. Š. i L. L, sudjelovala je i sudionica "Zadruge" Iva Grgurić, ekskluzivno saznaje Kurir.

To je za Kurir potvrdila I. M, jedna od djevojaka koja je bila među djevojkama na jahti:


- Bilo je nas šest djevojaka. Taj posao je ugovorila jedna od nas i svima nama poslala poruku u koje vrijeme da dođemo. To je bilo prošle godine u lipnju. Većina djevojaka je već uživala u Dubrovniku, a Iva i ja smo autom došle iz Zagreba. Iva je vozila. Odmah smo otišle na brod, a dan posle su nam ti bogataši uzeli hotel. Vjerujte da nismo ni znale da su u pitanju političari. Glavna djevojka nam je rekla da su u pitanju neki poslovni ljudi iz Mađarske. Bio je seks, a dan nakon toga ja sam se autobusom vratila za Zagreb, a Iva je ostala još dva dana - kazala je za Kurir

Ona kaže da se Grgurić pred mađarskim gradonačelnikom najbolje pokazala, iako je djevojka koja na snimci oralno zadovoljava gradonačelnika najdominantnija na takvim druženjima.


- Iva je trebala novac jer je htjela ići u Beč s tadašnjim dečkom. Zbog toga je i ostala dva dana duže na jahti. Toliko je bila dominantna da je zasjenila i djevojku koja je alfa i omega u tim druženjima, što se vidi na snimci. Iva je dobila 3.000 eura jer je imala analni seks s gradonačelnikom. Još jedan moćnik je bio tu i njega je oralno zadovoljila - prisjeća se ova starleta, koja je bila zadovoljna tretmanom.

- Baš nam je bilo dobro. Po cijeli dan smo pile žestoka pića, smijale se i plesale. Nijedna od nas nije prostitutka. Jedna djevojka živi s roditeljima. Tada nije imala auto, jedva je skupila za silikone, a ova druga je radila u slastičarni u Dubrovniku. To je bila jedinstvena prilika. Došli Mađari, platili 1.000 eura dan druženja, a počastili su malo i više. Zato smo i otišle, ne radimo to profesionalno - zaključila je ova djevojka.

Popularni Članci