Provjerili smo zašto Cinestar Dubrovnik nije otvorio svoja vrata, evo kad planiraju

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
"Nemamo konkretan datum otvaranja, ali nadamo se da bi do kraja lipnja mogli biti ispunjeni uvjeti za otvaranje naših kina, pa tako i CineStara Dubrovnik." - riječi su kojima su iz Cinestara odgovorili na pitanje Dubrovačkog dnevnika kad se planira otvoriti ovo kino u Gradu.

Od ovog ponedjeljka opet su dopuštene projekcije filmova u kinima.

"Među ostalim jedan od razloga trenutnog neotvaranja je činjenica da se kino prikazivači diljem svijeta suočavaju se s ozbiljnim nedostatkom filmskog sadržaja, jer su filmski studiji odgodili sve premijere i otkazali nove produkcije.

Otvaranje kinodvorana i početak djelatnosti bit će moguć tek kada započne normalna distribucija novih filmskih naslova, a to se neće dogoditi dok velika većina zemalja u svijetu ne ukine ograničenja.

CineStar podržava odluke Ministarstva kulture i Nacionalnog stožera, dobro surađujemo, u stalnom smo kontaktu i radimo na mjerama sigurnosti, te će kina biti otvorena kada se riješe svi preduvjeti za normalno i sigurno poslovanje za naše posjetitelje i naše zaposlene." - odgovorili su iz Cinestara.

V.S.

Popularni Članci