RUGLO USRED GRADA Razočarana nebrigom susjeda: 'Ovaj primjer ruši ugled turističkog Dubrovnika'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Dubrovkinja koja živi u naselju Kongo, u blizini Konzuma Pod dubom, razočarana je s nemogućnošću rješavanja problema koji je muči već duže vrijeme. Naime, riječ je o katastrofalnom neredu u blizini njezine kuće što nitko ne želi riješiti.

Za Dubrovački dnevnik je ispričala kako je dio ispred njezinih vrata u vlasništvu susjedne zgrade čiji stanovnici ne žele pomoći da se očisti.

- Ovo je sramotno, ljudi se okupljaju i piju, neki puštaju pse da obave nuždu... Smrad se širi, trava raste i ništa se ne može riješiti. Išla sam kod predstavnika zgrade i požalila se, a on je bio jako grub prema meni. Također sam išla u Vrtlar i Čistoću, ali oni mi ne mogu pomoći jer su rekli da to nije njihovo što imaju pravo ali ne znam čije je onda? - zapitala se ona te se požalila na bahatost susjeda koji joj je ne žele izaći u susret.

- Samo čekam da tu vidim zmiju i da me ugrize. Od ove šikare ništa ne vidim kroz prozor, morala sam odsjeći granu stabla jer nisam mogla do vrata prići - istaknula je. Njena kuća je na Splitskom putu i dodiruje Ulicu Điva Natali u kojoj je susjedna zgrada.

- Bilo je i gore. Prije su mi bacali smeće ispred vrata. Ponekad zalutaju i turisti i zgražaju se kako je prljavo i ne mogu vjerovati kako to izgleda. Bilo bi dobro da za početak stave neki natpis kako je zabranjeno vršiti nuždu i bacati smeće, a trebali bi i kažnjavati sve koji to prekrše - dodala je ona te istaknula kako ovakvi primjeri ruše ugled turističkog Dubrovnika.

Popularni Članci