'

Radnici se žalili na autobuse ISUZU, a crkli im MAN-ovi

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Iako su se vozači Javnog gradskog prijevoznika Libertas žalili na Isuzu autobuse koji su počeli pristizati pred kraj prošle godine, a na temu nedovoljnog broja konja, s kojim navodno ne bi mogli „izgurati“ uz Pile, došlo je do velikog problema s novim MAN autobusima, do sada uvijek pouzdanog njemačkog proizvođača autobusa s tvornicom u Turskoj.

Jednako kao i ISUZU autobusi koji dolaze iz Turske, a koji su se pokazali potrošnjom i kapacitetom pouzdanim i dobrim, svi MAN-ovi koji su momentalno u optjecaju zadovoljavaju svim potrebama te gradske tvrtke.

Šest novih gradskih niskopodnih MAN-ova trebalo je stići u Libertasovu Remizu. No, dva su se MAN-a pokvarila na putu od Zagreba prema Dubrovniku. Naime, jedan je ostao u Zadru, a drugi u Dugopolju, tako da su stigle samo 4 prinove.

Kako je za Dulist izjavio šef tehnike u Libertasu Mario Japunčić, autobusi su vozili iz Poljske do Zagreba, a na putu prema Dubrovniku su se pokvarili.
Kako neslužbeno doznajemo došlo je do kvara s elektronikom i navedeni će se kvarovi otkloniti o trošku distributera u najbližim ovlaštenim servisima.
 

Popularni Članci