RADI SE PUNOM PAROM Pogledajte koliko će trajati radovi na Ilijinoj glavici ali i gdje će se još raditi

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: čitatelj
Započeli su radovi na pojedinim dijelovima Dubrovnika i Mokošice.

Prije par dana su započeli radovi na Ilijinoj glavici koji će trajati oko 20 dana. Radi se o sveobuhvatnoj sanaciji oštećenja na kolniku i nogostupu na Ilijinoj glavici, a izvodi ih PZC Split d.d.

Ostatak radova koji su u tijeku ili će se izvesti u sljedećih nekoliko tjedana:  

Započeli su i radovi na uređenju nogostupa u Ulici Frana Supila. Do kraja svibnja uredit će se 500 metara duga dionica od Viktorije do križanja s Ulicom Vlaha Bukovca. Umjesto dosadašnjeg asfalta postavit će se širi nogostup popločan kockama, a stupiće će zamijeniti uzdignuti rubnjak, dok će se u drugoj fazi radovi nastaviti na potezu do Banja. 

U tijeku su radovi na redovnom održavanju ulica i prometnica (asfaltiranje - primjer Sinjske i Primorske ulice, uskoro i Hodiljska ulica), izvođenje vertikalne i horizontalne sanacije, kao i radovi na održavanju javnih površina (Vrtlar i Čistoća), te popravku svih klupa na gradskom području. 

Do 15. lipnja izvest će se i značajan dio radova na uređenju Šetnice Nika i Meda Pucića, a izradit će se i projekt spajanja Šetnice s Ulicom Kardinala Stepinca. 

U Mokošici će se skalinima širokog profila povezati D8 i novo boćalište pored tamošnjeg Kluba umirovljenika, javili su iz Grada Dubrovnika.

Popularni Članci