PRVI KORAK NAPRAVLJEN! Franković i službeno pokrenuo proceduru za izmjenu Prostornog plana

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Dubrovački gradonačelnik Mato Franković danas je objavio kako je pokrenuta procedura izmjena Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika. 

Franković već duže vrijeme najavljuje izmjene GUP-a koje su s današnjim danom upućene u proceduru te će se naći na idućoj sjednici Gradskog vijeća koja se očekuje krajem ovog ili početkom idućeg mjeseca. 

Gradonačelnik je i ranije kritizirao prekomjernu gradnju u Dubrovniku te najavio restriktivne izmjene GUP-a kojim će se ograničit gradnja na dubrovačkom području.

-  Interesira me tko će od gradskih vijećnika dignuti zelenu palicu. Ne možete mi reći da sam ikad bio predstavnik ikoga osim samog sebe i sad se nadam da u trenutku kad dođu izmjene GUP-a, da ćete imati snage odgovoriti na poziv da dignete zelenu palicu. Kako će izmjene izgledati, mnoge će u ovom Gradu zaboljeti glava - rekao je na jednoj od sjednica Gradskog vijeća gradonačelnik Franković.

Krećemo s prvim korakom...uskoro očekujemo brojne reakcije, specijalizirane emisije i slično. Jer danas, kada postoji...

Posted by Mato Frankovic on Tuesday, August 4, 2020

Popularni Članci