'

PRIVREMENA PROMETNA REGULACIJA Zbog održavanja Gruške noći zatvorit će se Obala Stjepana Radića, a bit će još promjena

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grad Dubrovnik
Zbog održavanja manifestacije „Gruška noć“ ove subote vrijedit će privremena regulacija prometa. 

Za promet svih vozila osim interventnih zatvorit će se ulica Obala Stjepana Radića i dio ulice Pape Ivana Pavla II (od Solske baze do stanice Lapad) i to u vremenu od 17 sati na dan 31. kolovoza (subota) do 5 sati na dan 1. rujna (nedjelja). Kao zaobilazi pravac za kretanje vozila koristit će se Ulica Andrije Hebranga (dvosmjerno), Ulica dr. Ante Starčevića-Splitski Put-Vladimira Nazora. U zoni posebne prometne regulacije u gore bavedenom vremenu bit će onemogućeno parkiranje. 

Zbog dolaska trajekta iz Barija s predviđenim dolaskom oko ponoći u noći održavanja manifestacije, ali i drugih operativnih potreba, neće biti dozvoljeno parkiranje vozila na prostoru iza zgrade Luke (prometna traka od kružnog toka do zgrade Luke i parking iza zgrade).

Parkiranje će biti onemogućemo 

Gradonačelnik Mato Franković subotu, 31. kolovoza proglasio je sajmenim danom te sudionici manifestacije, koja se održava u organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, mogu pružati ugostiteljske usluge pripremanja i usluživanja jela, pića i napitaka, a s istim mogu započeti najranije 31. kolovoza 2024. u 9 sati i završiti najkasnije do 2 sata sljedećeg dana.

Tradicionalna pučka festa „Gruška noć“ započinje u 22 sata, a nastupa grupa Magazin.

Popularni Članci